9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker kim yazdı nasıl gelişti hiç anlamadım !!
-
Başkan oldu bittiye getirdi resmen.
-
@poisson link attılar o bile olmadı. Nasıl bişeyse SGK sayfasında bile sonradan yayınlandı.
-
@budageceryahu @meçhulasker peki aylarca hesabına girmeyen başkanın her soruya cevap vermesi durumuna ne dyorsunuz nasıl bozuldum o an anlatamam
-
@poisson hocam ben başkanı takip etmiyorum
-
@meçhulasker benim tek takibim hayranım başkana
-
ne olursa olsun bize yapılan bu zulmü unutmayalım arkadaşlar , başkan dernek ve ya herhangi biri destek vermedi
-
@poisson yarın RT ve FAV yapmaya kaldığı yerden devam eder. Onun işi de zor. Zaman kötü.
-
@budageceryahu sosyal medyaya giriş yaptı kolay değil
-
Arkadaşlar iyi geceler, 7 ayın yorgunluğunu atayım biraz. Uyuyayım.
:))) -
Allah’a şükür benim de oldu.Öncelikle kaybeden tüm arkadaşlarım daha güzel meslekler sizlerin olur inşallah yeter ki inancınızı kaybetmeyin çok değerli kişilersiniz.Kazananlara da muvaffakiyetler dilerim
-
Ben de uyuyorum. Son kez hatirlatayim. Hak yiyerek kazananlar colugunuzdan cocugunuzdan ciksin
-
@adalet-istiyoruz offf ama ya tama anlayış ama abartmasak mı iyi geceler umarım uyanınca çok aydınlık bir güne uyanırsınız
-
Ben 90+ puan ile eleniyrsam yillardir. Onlar sevinc naralari atacaksa. Cocuklarindan ciksib. Bir omur boyu ceksinler. Amin
-
Yapmayın arkadaşlar gerek yok böyle şeylere.Kazanan arkadaşlar edebiyle sevincini gizleyip kaybedenlere destek olmaya çalışırken bu tartışmalara girmeye hiiiç gerek yok. Allah'ın adaleti şaşmaz merak etmeyin.
-
Hakkıyla kazananlari tebrik ederim arkadaşlar. Aranizda bu ay halkbankta ise başlayıp ayni zamanda sgk kazananlar var mi ?
-
@adalet-istiyoruz yahu çocukların suçu ne ? hocam sinirle, üzüntüyle demeyin böyle şeyler
-
@adalet-istiyoruz tamam anlamaya çalışıyorum ama kimsenin puanı düşük değil burada ayrıca sen iyi dileklerde bulun bulduğunda iyi olsun tadında öğreti tüm inanışlarda var..derdim bir şey öğretmek değil haddim de değil sadece anlayış belki!!tüm iyi dileklerim geçerli
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Süreçle ilgili bilgilendirmek amacıyla geldim. Özelden veya buradan kafanıza takılanları yazabilirsiniz. Vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Şuan Antalya'da eğitimdeyiz. Eğitim 3 hafta sürecek. Sanıyorum programda 9.promosyon için ekim ya da kasım ayında bir eğitim görünüyordu. Muhtemelen siz de Antalya'da 3 haftalık bir eğitim göreceksiniz.
Öncelikle hangi ilin ne kadar alım yapacağı mülakat sonuçları açıklandıktan sonra ortalama 2 hafta içinde yayınlanıyor. 8.promosyonda araya bayram girdiği için süreç biraz daha uzun sürmüştü. Ankara'ya eş durumundan çok fazla geçiş yapıldığı için iller arasında Ankara olmayacaktır. 8.promosyonda açılan iller ve alım sayısına buradan ulaşabilirsiniz; http://www.unibilgi.net/sinavlar/sgk-denetmen-yardimciligi-8-promosyon-hangi-il-kac-alim-yapti/
İİBF grubunda sıralaması kötü olanlar endişelenmesin. 8.promosyonda sıralaması 299 olan arkadaş İstanbul'a yerleştiğini açıklamıştı. İstanbul epey alım yapıyor. İİBF için 27 yedek açıldığı. Yedekler içinde de tercih yapmayanlar olmuş ve sıralama 35'e kadar gelmiş.
Mülakat sonuçları 6 Haziranda açıklandı ve göreve başlamalar eylül ayında başlayıp kasım sonuna kadar devam etti. Yedek alımlarının da ocak-şubat arası belli olduğunu hatırlıyorum.
-
@izmir a aa çok teşekkürler sorularım olacak ama sonra rahatsız edeceğim sizi İstatistikle alakalı