9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@izmir teşekkür ederiz:)
-
Feragat edecek arkadaşlar lütfen buraya asil sıranızla birlikte yazın ve yedek bekleyenleri sevindirin.
-
@conmaynard 2 tane arkadaşım feragat edecekler. Foruma üye değiller haberiniz olsun kardeşim.
-
@baumol hocam asil sıralarınıda söyleyebilir misiniz? İsterseniz özeldende yazabilirsiniz ,16 kişilik listemize ekleyelim onlarıda.
-
@conmaynard Yazdım kardeşim bak mesaj kutuna
-
@poisson Hayırlı olsun. İstatistikle alakalı çok bilgim yok ancak arkadaşıma sorabilirim, istediğiniz zaman yazabilirsiniz.
-
ARkadaşlar yedek 150 üstü olan var mı?
-
Ne zamana kadar feraget edilebiliyor arkadaşlar ? il tercihi belli olduktan sonra gitmemek mümkün mü yani ? Gençlik ve spor bakanlığı sonuçları açıklanınca baya bi kişi gidecek oraya çünkü umarım süreçler hızlı olur kimse mağdur olmaz.
-
@ezo istanbul servis görevlisi olarak işe başladım ben Sgk nın golü de böyle oldu
-
Arkadaşlar öncelikle hakkıyla kazanan kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum kazanamayan kardeşlerime de bunun dünyanın sonu olmadığını hatırlatırken ALLAH yardımcıları olsun ve en yaķın zamanda hakettikleri yerlerde olsunlar diye dua ediyorum.Ben her zaman benden çok hakeden,ihtiyacı olan biri varsa İNŞAALLAH onun olsun,birinin hakkina girceksem INSAALLAH olmasin diye dua ettim,olmadı.Hiçbir zaman isyan etmedim şükürsüzlük etmedim çünkü zaten yaptıklarım ve yapmadıklarım karşısında ALLAHIN bana vermiş olduğu nimetler çok fazla,bir çoğumuza olduğu gibi;onun için biz gayret edelim dua edelim olmazsa veya hakkımız yenirse biz kaybeden olmayız hak yiyen,buna müsade eden ve sessiz kalanlar kaybedenler olur.O yüzden burda genel ithamlarda bulunup kazanan kardeşlerimizin hepsini zan altında bırakmak hoş bir davranış değil,ben bu yüzden hakkıyla kazanan kardeşlerime tekrar hayırlı olsun diyorum.Eleştircek birşey arıyorsak da bu torpille giren arkadaşlardan çok onlara müsade eden sistem olmalıdır çünkü sözüm meclisten dışarı:"Sinekleri temizleyerek pisliği ortadan kaldıramayız."Hepinize hayırlı geceler diliyorum.Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler diyerek kapanış yapıyorum.Saygılarımla... Subay Adayı
-
@pawnex gvs yapılırken de mümkün diye yazılmıştı
-
@genclerbirlikli öyleyse iyi olur hocam gvs uzun sürer zaten herkes için faydalı olur.
-
@pawnex bence de hocam bi çok yedeğe sıra gelir. Gsb, dernekler, iş teftiş, bddk, sgk müfettişlik. Bir çok mülakat var baya etkiler.
-
@conmaynard hocam sadece asilleri değil yedeklerden varsa onları da not edin örneğin 6. yedek tercih yapmazsa 7. yedeğin hakkı doğuyor
-
@black yazdıktan sonra farkettim "hakkı doğuyor" ifadesi kafa karıştırmasın yedeklerin hepsi tercih yapabiliyor ama 6. sıradaki yedek tercih yapmazsa 7. sıradaki kişi yerleşebiliyor
-
@black hocam size de ayrica tesekkurler surec icerisinde kazananlar listesi hazirlayip guncelleyerek surece ayri bi tad kattiniz emeginize saglik
-
@black ekliyorum hocam listeye şimdilik 3 yedek arkadaşımızda feragat etti.
-
@ezekiel-hghar Rica ederim hocam elimiz boş olunca o işi takip edelim dedik birde yedeğe filan kalırsak gelir mi gelmez mi hesabı yapmak için düşünmüştüm ama şükür ki gerek kalmadı. Benim içinde çok eğlenceli bir uğraş oldu
-
@black hayirli ugurlu olsun (; yarisi asil olsa diye uzerinden cok hesaplamalar yaptirdiniz (; bi ara pareto maliye de olasiliklari karaliyordum soru karalamak yerine
-
Merhaba arkadaslar benim mülakat oldu çok şükür ama suan askerdeyim inşallah temmuzda bitecek süreç nasık işliyor benim için bilgisi olan var mı