9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@2525 6binle girdiğim siyasal işletme 60bin olmuş
-
kimse kusura bakmasın ama suç İİBF linin başkasının değil bizde birlik yok beraberlik yok aylarca 9, promosyon için twit attık 3/5 kişi vardı sadece. bu p23 saçmalık çekosuz sgk ya adam alınmamalı dedik linç edildik biz ekmeğimize sahip ÇIKAMADIK şimdi bizim çocuklar 84 le ağlasın millet ''dur şu sınava giriyim la bi'' diyip mülakata kalsın BİZ BUNU HAK EDİYORUZ !
-
@samet06 sorma hocam geçen gördüm üzüldüm valla 60000 nedir. Üstelik kontenjan azalmış hali bu.
-
@genclerbirlikli geçen sene benimle mezun olan kadro baya güçlü. Biz iyi yerlere gelirsek okula da az katkımız olur. İnşallah eski ihtişamlı hakettiği günlere dönecek okulumuz
-
SGK formunda bu okul muhabbetine nasıl geliyosunuz.. Tamm arkadaşlar siz en iyisiniz ilk 1000 de girdiniz. Benim sorum farklı ilk gün girmenin ne gibi dezavantajları var. Bekliyorum cevapları.:)
-
Sevgili arkadaşlar,
İstatistik ve aktüerya mezunları lisans eğitimleri boyunca iktisat dersi almıyor.kpss istatistikte çıkan sorulara ait konular bir çok istatistik bölümünde ana ders değil farklı şekillerde görülüyor.soruların çoğunlukla geldiği konular bölümlerde seçmeli ders.netler bu yüzden çok düşük oluyor puanlar da öyle ve genelde çalışmanın karşılığını almak biraz şansa bağlı oluyor. İstatistik ve aktüerya mezunlarının kamudaki istihdamı çok kısıtlı tıpkı iibf gibi.bazı alımlarda denklik belgesi kullanılabiliyor ama çok kısıtlı.lütfen azıcık bi alımın puanı düşük diye bizlere kızmayın. -
@beetle kardeşim sizlere kızmıyoruz. Sen belliki piyasadasın ve ders çalışıyorsun. Bizim kızdığımız öylesine girmiş hiç çalışmamış adamların mülakata kalması var. 3-4 senesini verip mülakata kalamayanlar var.
-
@beetle HER SEFERİNDE birileri aynı şeyi söylüyor hep .. hocam hiç kimse ama hiç kimse istatistikçi alınmasın DEMİYOR .. sadece makul seviyeden bahsediyoruz sgk kadar istatistikçiyi türkiye istatistik kurumu bile almıyor bu sgk özelinde sorgulanmalı bunu söylüyoruz TÜİK alımlarında çeko mezunu bu kadar adam alsa ortalık ayağa kalkar ama İİBF den tabi ses çıkmaz vurun abalıya..
-
@siyahbeyaz geçen yıl tüik 2 ilana çıktı. toplam sayıda iktisat-istatistik=15 idi. 15 kişi daha fazla iktisatçı alındı yani. zaten kıttan daha kıt olan kadro sayımızda başımıza gelen sizinkinden daha az vahim değil emin ol.
-
@siyahbeyaz bana sorarsanız sgk nın bir bölümü tamamen aktüerya mezunu olmalı.risk primleri bireysel emeklilik birimleri ayırılan tüm karşılıklar sigorta matematiği sigortaların hayat ve hayatdışı olarak fiyatlandırılması ileriye ertelenmesi emeklilik matematiği zaman serileri destekten yoksun kalma vs üzerine epey detaylı dersler görülüyor.
-
@beetle kardeş istatistikten 10 doğru 30 yanlışla yani 2.5 netle istatistik puan türü kpss p13üm 76 geldi sınavda gram istatistik bilmeden full salladığım hepsini e yaptığım istatistik alanında listede 200 istatistik mezununu geride bıraktım seviyeyi sen düşün artık gerisini sana bırakıyorum.
-
Arkadaşlar p 23 işin içine girmeseydi burası şenlikti şu an açık bariz p 23 birçok kişiyi yaktı istatistik olayına gelince tabiki de alınsın ve alınacaktır da ama 100 kişinin fazla olduğu sayının doldurulamamasından belli zaten şu alım da 50 ikişi istatistikten alınıp p 23 işin içine girmeseydi herkes mutluydu ve en adil alım olmuş olacaktı eğer doğruyu konuşacaksak doğrusu budur 84 puan alan adam şu an da ciddi ciddi mülakata kalamadı ama 1-2 tane soru çözen 72 puanlı adam mülakata kaldı yazık günah
-
Arkadaslar eylül mu ekim mi mulakatlar? Nerde ekim yaziyor ben göremedim
-
Bence en doğrusu sadece p42 nin kullanilmasiydi.Ayrica arkadaslarin bahsettigi gibi p13 icin o kadar alim cok yuksek.Tabiki istatistikçide alınmalı ancak bu kadar fazla olunca adeleti kayboluyor işin.Misal ben 1 net istatistikle p13 den 72 puan yaptim ve ne gk-gy ne de iktasat netim o kadar yüksek olmamasına rağmen.
-
@beetle aynı ilanda 84 puanla arkadaşlarımız dışarda kalırken 72 ile birileri mülakata girmeye HAK!!! kazanıyorsa ve bu senin vicdanını kanatmıyorsa sana söylecek bir şeyim yok veleddaallin amin..
-
84 puanla kapatması fazla, arkadaşlar isyan ediyorlar haklılar, muhatap yanlış bence ama yani alımlar neden daha çok değil diye SGK hariç diğer kurumlara kimse bir şey demiyor da İstatistik (KPSS soruları kolay değil aslında, azıcık basit istatistik kurumlarda çıkınca sanki hiç görmemiş gibi nasıl yapacağım diyen mezunları anaraktan) mezunu çok alındı diyor. Ya kurumun ihtiyacı var ve memnun demekki. Diğer ilanlarda neden az İİBF, neden geç açıklanmakta sonuçlar demek daha mantıklı gibi.
-
@siyahbeyaz hocam niçin vicdanım sızlasın? Üniversitede hiç görmediğim iktisat maliye muhasebe ve hukuğa kendi kendime çalışarak 85leri görüyorum alan puanında.dil puanım da var ne hazineye ne kalkınmaya üst kurullara giremiyorum.hangi vicdan hangi hak.nasip diyeceğiz kısmetimizi bekleyeceğiz.
-
@rapist 18 eylulde başlıyor, 6 ekimde bitiyor. Guyla aynı.
-
@beetle ozaman bizde hiç görmediğimiz istatistiktikten 1 2 işaretleyerek p 13 puanından tercih yapma hakkına sahip olalım nasıl adil değil mi uyar mı İİBF lilerde p13 ten atanmak istiyor var mısın???
-
@siyahbeyaz İİBF li olup p 13 puanı 75 üzerinde olan yüzlerce kişi var bizde p 13 ten atanmak istiyoruz...