9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
yine ben İstatistik-Matematik-Aktüerya için (P13) için tercih listesi ve formları doldurmak adına kurulan wp grubu için bana yazabilirsiniz arkadaşlar
-
https://m.facebook.com/groups/269175683624974 . Lütfen gelmeyen kalmasın,il tercihi için gruba katılımınız çok kritik.
-
1'inci Asil/ p42
2'nci Asil/p23
14'üncü Asil
30'uncu Asil
31'inciAsil/ p23
34'üncü Asil/p23
67'nci Asil
77'inci Asil/p42
96'ncıAsil
105'inci Asil
139'uncu Asil
158'inci Asil
163'üncü Asil
164''üncü Asil
168' inci Asil
187'inci Asil/p42
203'üncü Asil
208'inci Asil
219'uncu Asil
231'inci Asil
253'üncü Asil/ p23- Yedek/ p23
Arkadaşlar asil ve yedek gruplarında listeler yapılıyor teferruatlı .Lütfen bu listede olan feragatler puan türlerini bana iletsinler.Listede olmayan feragatlerde puan türüyle bana iletirse çok seviniriz.Lütfen yardımcı olun.
-
Adli Sicil Kaydı Belgesi, "Adliye'den alınacak" diye özel olarak belirtilmiş ama, acaba e-devletten alınması durumunda geçerli olur mu arkadaşlar?
-
İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, valilere gönderileceği için Adliye'den almakta yarar var dedi arkadaşlar bilginize...
-
ilan güncellendi arkadaşlar e-devletten alınabilir yazıyor
-
Sağol üstad.
-
@poisson insan kaynaklarını aradım tercihlerin erteleneceğini yeni bir duyuru yayınlayacaklarını söylediler
-
@rybczynski112, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@poisson insan kaynaklarını aradım tercihlerin erteleneceğini yeni bir duyuru yayınlayacaklarını söylediler
allaaallaaa o kadar kişi aradı tek size bu bilgiyi vermişler ve siz de bunu yazmak için hesap açmışsınız duygulandım :))))
-
@rybczynski112 yeni bir duyuru yayınlamalarındaki sebebi sordunuz mu?
-
Sistem hala açılmıyor tercih yapılamıyor.. Yeni bir duyuru da yok. Ne olcak bizim bu halimiz! En bahtsız promosyon olarak tarihe geçtik.
-
@poisson ben bunu yazmak için hesap açmadım kardeşim istersen ara sende sor o kadar kişiye bakma kendin yap bişeyler
-
Doğru haber,il kontenjanlarının değişeceğini söylüyorlar,sgk artık akıl almaz bir kurum oldu gerçekten o kadar hesap yaptık ettik sistem açıldığı gün nasıl değişir anlamak mümkün değil
-
@pawnex hocam il kontenjanları değişecek peki p 23 ve 42 ayrımı da değişecek mi yani eskisi gibi mi olacak bir bilginiz var mı acaba ?
-
@gökhan yok hocam çok bilgi vermiyorlar sadece duyuruları takip edin diyorlar
-
@pawnex peki tamam hocam sağolun
-
Yine bir belirsizlik ve yine başrolde 9. pro imdb:9.4:astonished:
-
@rybczynski112 peki not alıyorum ..siz bana cevap olarak yazdığınız için size söylemiş olabilir miyim neyse ya tamam siz haklısınız
-
Bu arada kurumu aradım birazdan duyuruya çıkacağız dedi..
İl kontenjanları hakkında bilgimiz yok dedi..
Süre belli mi yeni ilanda dedim..
Çok uzun süreceğini sanmıyorum ama süresiz dedi.. -
@poisson haklı haksız meselesi değil dalga geçer gibi yaklaşmanız hoş olmadı sadece neticede söylediğim şey bi kaç saat içinde doğru veya yanlış olacağı ortaya çıkacak birşey nitekim kendiniz de öğrenmişsiniz hayırlısı olsun hakkımızda