9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@totti dostum siralaman kac acaba benim 82,9989 diye gidiyor
-
Kurum ilanının 2017 kpss için erken gelmesi kurumun daha ilana çıkacağının göstergesi, geçen sene gibi puanın 1 yıl geçerli olmaması da birden fazla mülakat ya da mülakat görebilmemizi sağlayacaktır. Bu yüzden 80 üstünün rahat bu alımda olmasa bile sonraki alımda mülakat göreceğini düşünüyorum.
-
@sasasa aynen katiliyorum,bu promosyon ocin benim tahminim 83 e cok yqkin bir puanla kapatacagi yonunde
-
Bu son gün geçmek bilmiyo bu nasıl heyecanmış böyle
-
@gonzaloluca 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Bu son gün geçmek bilmiyo bu nasıl heyecanmış böyle
Daha bunun mülakat sonrası tatlı bekleyişi var.
Dile kolay 104 gün bekledik sonuçlar için -
-
@totti benim p23 hocam neyse olsun p 23 puanımın p 42 deki sıralamasını öğrenmiş oldum
-
@totti Adeta ağzından bal damlıyor İnşallah seni de görürüz listede.
-
Arkadaşlar sormayayım diyorum ama sürekli düşünüp kendimi paraladığım bir konu var.
Torpil,referans (adı artık neyse) olmadan şansımız nedir? -
Son tahminleri alalım dostlar, sizce kaçla kapatacak?
Benim tahminim 83.7 -
@ZeljkObra hocam düşür artık şu tahmini üzmeyelim bizi sevenleri
-
Ben 84 civarı kapatacağını düşünüyorum ama inşallah 83 ün altına düşer.
-
@ZeljkObra 82.8 diyorum tahmin hadi bakalım
-
P23 ün 84 puanı 1350 civarı sıralama p42 1100 civarı toplam 2450 yapar. İlk 600 herikisinden de 84 ve üstü almıştır tahmini. 1850 yapar. 250 kişi 8. Promosyon dan 50 kaymakamlıktan 100 diğer mülakatı açıklanan kurumlardan listeye girenler olsun 1450 ye düşer. 250 kişide mevcut memur olup daha yüksek yerler için kpss ye girenler olsun. 1200 yapar. Yani 300 ün 4 katı. Bu tahminler 3 aşağı beş yukarı dersek 83.5 ila 84.5 arası bişey kapatacak bence.
-
Benim tahminim 82,58
-
82.9 da benim tahminim hadi bakalim
-
@Çetin hocam hesap da çok iyi gittin ama 84.5 tavanı yüksek koydun dediğin kadar diğer kurumlar ve her ikisinden de bu kadar yüksek yapan olursa 83 ü rahat bulur
-
@Çetin. Kardesim mantigin guzel ancak dedgifin tahminlarle 3 asagi 5yukari 82,5-83,5 arasi oluyor bi de arada hukukcu falan girmis olabilir onlar tercih etmez sgkyi 20-30 kisi de oyle gider
-
@Mimar 82,9 guzel begendim :))
-
Arkadaşlar bu 84.7 muhabbeti yalan mı şimdi nedir son durum?