9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar diploma aslı gibidir fotokobisi ve Sgk denetmenliği başvuru formundan başka birşey gönderiyor muyuz ? . Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ziyabey Cad. No:6 Balgat/ANKARA adresine posta ile gönderebiliyoruz değil mi
-
Arkadaşlar ösymnin açıkladığı branş sıralaması öğretmenlikleri mi ilgilendiriyor?İibf mezunlarına bir faydası var mı?
-
@MET aynen o adrese o belgeleri gönderin,ben de aslı gibidir mühürlü olan fotokopi bıraktım,size gıcıkları yoksa sıkıntı olmaması gerekir sanırım salı gibidir mühürü ile beraber öğrenci işlerinin imzası da var değil mi diplomada? Bana bu ıslak imza mı dedi ordaki yetkili ondan soruyorum
-
@AndOne bakmadım ama öğrenci işlerinde imza attıklarını hatırlıyorum. Olması lazım
-
Diploma fotokopisini illaki il merkezlerinde mi onaylatiyoruz ilçe merkez müdürlükleride yaziyor galiba ilanda ben ilçede yasiyorumda ona göre ile gideyim
-
Sadece 2 adet belge yollanacak. 1)online olarak doldurulan belgenin imzalanmış hali 2)diploma veya geçici mezuniyet belgesi
Diploma veya geçici mezuniyet belgesini aslı gibidir yaptıracağınız yerler;
Mezun olduğunuz okul, noter(tavsiye etmem çok pahalı), sgk il müdürlükleri, sgk merkez müdürlükleri, sgk insan kaynakları(belgelerin teslim edileceği yer)Ben okulun verdiği aslı gibidir belgeyi yolladım bir sıkıntı olmadı olsa zaten arayıp söylerlerdi.(ıslak imza, mühür, tarih olması gerekiyor diye biliyorum)
Ek olarak elinizde geçici mezuniyet belgesi varsa aslını(elinizde birden fazla varsa) yollayabilirsiniz. Zaten diploma alındıktan sonra geçerliliği bitiyor.@teorisyen hocam ilanda ilçe müdürlükleri yazmamış ama yakın bir yerdeyse gidip sormaktan zarar gelmez.
Belgenin insan kaynaklarına ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek için e-devlet üzerinden evrak takip uygulamasına girerek öğrenebilirsiniz;
https://www.turkiye.gov.tr/sgk-sso-evrak-takip -
...........
-
Kargo ile yollasak sorun çıkmaz dimi PTT pek güvenemiyorum
-
Taksim civarinda diploma onaylatmak isteyen arkadaşlar Harbiyedeki Beyoğlu Sosyal Güvenlik Merkezinde 7. Kat insan kaynaklarinda onaylatabilir.
-
..........
-
Diplomanin okul tarafından onaylanan aslı gibidir olan belgesini göndereceğim fakat yorumda tarih yazması gerektiğini okudum. Elimde olan belgede bir tarih yazmıyor yazması mı gerekiyor? Bugün göndereceğim cevap verirseniz sevinirim.
-
benim yaptırdığım belgede tarih yazıyor ama tarih yazmamasının sorun olacağını sanmam mühür ve ıslak imza varsa geresi sorun olmaz.
-
arkadaşlar ben ilçedeyim ilçe müdürlüklerinden onay yaptırılıyor mu? elimde aslı gibidir de yok notere mi gitmeliyim?
-
İlçe Sosyal Güvenlik Merkezlerinde de onay yapılır.
İstanbul Anadolu Yakası için örnek vermek gerekirse Pendik, Maltepe, Kadıköy, Tuzla ve Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezlerinde diplomanızı onaylatabilirsiniz.
Hatta Maltepe SGM Merkezine gelen arkadaşlarıma yardımcı olabilirim. -
Bu diplomayı aslı gibidir yapmak icin bizzat gitmek sart değildir heralde değil mi arkadaslar?
-
@Zach Sen değil belge önemli sonuçta gitmek gerekmez bence
-
Arkadaşlar ben belgeleri ptt'den posta yoluyla gönderdim. Postanın takip edilemeyeceğini söylediler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
@sasasa hocam aman deyim posta pulu yapıştırıp mektup gibi yollamadınız değil mi? o şekilde allaha emanet gider vaktinde ulaşmayabilir. ptt kargo/aps olarak yollamanız lazım o şekilde de takip mevcut olur. Hatta sadece ptt olacak diye şart yok başka kargo şirketleri ile de dosya olarak yollayabilirsiniz hepsinde de takip vardır.
-
@sasasa hocam postayla yolladım sgk ya ulaşınca mesaj geldi evrak takip numarası verdi şuanda gelen dosya insan kaynakları sınav hizmetlerinde beklemede
-
Arkadaşlar ben taahhütlü yolladım sorun olur mu sizce.Aps falan denince kafama takıldı.