TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

KPSS A
    sgk 2018 denetmen alımı sgk denetmen sgdy 2018 9.pro sgk
    701
    21076
    4072654
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      MET Son düzenleyen:

Arkadaşlar diploma aslı gibidir fotokobisi ve Sgk denetmenliği başvuru formundan başka birşey gönderiyor muyuz ? . Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ziyabey Cad. No:6 Balgat/ANKARA adresine posta ile gönderebiliyoruz değil mi

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • L
        luthor Son düzenleyen:

Arkadaşlar ösymnin açıkladığı branş sıralaması öğretmenlikleri mi ilgilendiriyor?İibf mezunlarına bir faydası var mı?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • A
          AndOne @MET Son düzenleyen:

@MET aynen o adrese o belgeleri gönderin,ben de aslı gibidir mühürlü olan fotokopi bıraktım,size gıcıkları yoksa sıkıntı olmaması gerekir 🙂 sanırım salı gibidir mühürü ile beraber öğrenci işlerinin imzası da var değil mi diplomada? Bana bu ıslak imza mı dedi ordaki yetkili ondan soruyorum

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • M
            MET @AndOne Son düzenleyen:

@AndOne bakmadım ama öğrenci işlerinde imza attıklarını hatırlıyorum. Olması lazım 🙂

• T
              teorisyen Son düzenleyen:

Diploma fotokopisini illaki il merkezlerinde mi onaylatiyoruz ilçe merkez müdürlükleride yaziyor galiba ilanda ben ilçede yasiyorumda ona göre ile gideyim

• B
                black Son düzenleyen:

Sadece 2 adet belge yollanacak. 1)online olarak doldurulan belgenin imzalanmış hali 2)diploma veya geçici mezuniyet belgesi

Diploma veya geçici mezuniyet belgesini aslı gibidir yaptıracağınız yerler;
                Mezun olduğunuz okul, noter(tavsiye etmem çok pahalı), sgk il müdürlükleri, sgk merkez müdürlükleri, sgk insan kaynakları(belgelerin teslim edileceği yer)

Ben okulun verdiği aslı gibidir belgeyi yolladım bir sıkıntı olmadı olsa zaten arayıp söylerlerdi.(ıslak imza, mühür, tarih olması gerekiyor diye biliyorum)
                Ek olarak elinizde geçici mezuniyet belgesi varsa aslını(elinizde birden fazla varsa) yollayabilirsiniz. Zaten diploma alındıktan sonra geçerliliği bitiyor.

@teorisyen hocam ilanda ilçe müdürlükleri yazmamış ama yakın bir yerdeyse gidip sormaktan zarar gelmez.

Belgenin insan kaynaklarına ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek için e-devlet üzerinden evrak takip uygulamasına girerek öğrenebilirsiniz;
                https://www.turkiye.gov.tr/sgk-sso-evrak-takip

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                • D
                  Dark Vane Son düzenleyen: paretowilfredo

...........

• S
                    ShankS Son düzenleyen:

Kargo ile yollasak sorun çıkmaz dimi PTT pek güvenemiyorum

• L
                      luthor Son düzenleyen:

Taksim civarinda diploma onaylatmak isteyen arkadaşlar Harbiyedeki Beyoğlu Sosyal Güvenlik Merkezinde 7. Kat insan kaynaklarinda onaylatabilir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • samet06
                        samet06 Son düzenleyen: samet06

..........

• ?
                          Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Diplomanin okul tarafından onaylanan aslı gibidir olan belgesini göndereceğim fakat yorumda tarih yazması gerektiğini okudum. Elimde olan belgede bir tarih yazmıyor yazması mı gerekiyor? Bugün göndereceğim cevap verirseniz sevinirim.

• B
                            black Son düzenleyen:

benim yaptırdığım belgede tarih yazıyor ama tarih yazmamasının sorun olacağını sanmam mühür ve ıslak imza varsa geresi sorun olmaz.

• F
                              figenkar Son düzenleyen:

arkadaşlar ben ilçedeyim ilçe müdürlüklerinden onay yaptırılıyor mu? elimde aslı gibidir de yok notere mi gitmeliyim?

FameFabre 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • FameFabre
                                FameFabre @figenkar Son düzenleyen:

@figenkar

İlçe Sosyal Güvenlik Merkezlerinde de onay yapılır.
                                İstanbul Anadolu Yakası için örnek vermek gerekirse Pendik, Maltepe, Kadıköy, Tuzla ve Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezlerinde diplomanızı onaylatabilirsiniz.
                                Hatta Maltepe SGM Merkezine gelen arkadaşlarıma yardımcı olabilirim.

Osmanlı Toprağında çocukluğumu yaşadım farkım yok bu yüzden Sahra Çölü'nün kumlarında gezenden !

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • Z
                                  Zach Son düzenleyen:

Bu diplomayı aslı gibidir yapmak icin bizzat gitmek sart değildir heralde değil mi arkadaslar?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • S
                                    ShankS @Zach Son düzenleyen:

@Zach Sen değil belge önemli sonuçta gitmek gerekmez bence

• S
                                      sasasa Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben belgeleri ptt'den posta yoluyla gönderdim. Postanın takip edilemeyeceğini söylediler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

B Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • B
                                        black @sasasa Son düzenleyen:

@sasasa hocam aman deyim posta pulu yapıştırıp mektup gibi yollamadınız değil mi? o şekilde allaha emanet gider vaktinde ulaşmayabilir. ptt kargo/aps olarak yollamanız lazım o şekilde de takip mevcut olur. Hatta sadece ptt olacak diye şart yok başka kargo şirketleri ile de dosya olarak yollayabilirsiniz hepsinde de takip vardır.

• Y
                                          yunni61 Yasaklı @sasasa Son düzenleyen: yunni61

@sasasa hocam postayla yolladım sgk ya ulaşınca mesaj geldi evrak takip numarası verdi şuanda gelen dosya insan kaynakları sınav hizmetlerinde beklemede

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • L
                                            luthor Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben taahhütlü yolladım sorun olur mu sizce.Aps falan denince kafama takıldı.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 113
                                            • 114
                                            • 115
                                            • 116
                                            • 117
                                            • 1053
                                            • 1054
                                            • 115 / 1054
                                            • İlk ileti