9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu hep birlikte kafayı yedik :))
-
@budageceryahu ben buna inanirim. İnanabilecegim en mantıklı şey
-
@budageceryahu mükemmel bir tespit takdir edemeden geçemedim :d eminim aynı düşünceyle hareket ederek sonuçları 18'inde açıklayacaklardır
-
@budageceryahu HAHAHAHAA :)) kayıtsız kalamadım umarım sonuçlar açıklanınca da böyle güleriz :))
-
@budageceryahu Beyazıt Öztürk 'un buna benzer bir tiplemesi vardı aklıma o geldi direkt
-
27 ile 9 u toplarsanda 36 eder buda Ocak ayının 6 Sina işaret ediyor:)))
-
Bu hesap da tutmazsa halimiz harap :)))
-
@budageceryahu 18 değil 40 yapaarrr
-
@budageceryahu hahahaha iyiydi
-
@budageceryahu boyle delirmek istiyorum
-
@budageceryahu @Blancpain ya hahahah koparttı abi muhteşem ya
-
Allah neşemizi bozmasın arkadaşlar.
Bu kadar beklemeye psikolojimiz bu kadar dayanıyor. İnşallah tez vakitte açıklanır. -
Arkadaşlar iyi akşamlar, konuyla çok alakalı değil ancak bir şey sormam gerek. Ben de SGK 9.pro. mülakatına girdim malum sonuçları bekliyoruz. Bunun dışında duymuşsunuzdur jandarma ve sahil güvenlik memur alımına çıkmıştı 2 istatistikçi kadrosu açtı ona da başvurmuştum. 4 ocak’ta mülakatı var ve mülakata kabul edildim ancak gönlüm SGK nın olumlu olmasından yana. Şimdi jandarmanın mülakat sonucu olumlu olur ve gitmezsem bunun cezası nedir? (Kul hakkı yersin gibi düşünen arkadaşlarım ben sadece her ikisi de olumlu olduğunda süreç nasıl izliyor onu merak ediyorum.) Ve SGK da bu sırada açıklanırsa ve o da olumluysa ne olacak. ( En iyi ihtimali düşünüyorum farkındayım ama her şeyi düşünmem gerek ) İlk kez mülakat deneyimim oluyor ve bu konularda ve yaptırımlarıyla ilgili pek bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@budageceryahu bana da bu kafa lazım :))
-
@biristatistikçi herhangi birini kazanıp gitmez iseniz feragat etmiş sayılırsınız ve bunun bir cezai yaptırımı yok. Ancak mülakat olumlu oldu gerekli evrakları teslim edip soruşturmanız yapıldı ve atama tebligatını aldıysanız gitmezseniz 657 deki ilgili yaptırımlar uygulanır bunun olmaması için feragat etmeniz gerekiyor.
-
@biristatistikçi istatistik kaç puanla kapattı
-
@gmztsr 73 küsür
-
sgk kazanıldığı takdirde başka kurumdan feragatlar sgk tercihinden sonra mı oluyor?
-
@elifim Kurum evrakları getirin veya feragat dilekçesi verin diyor o zaman oluyor yani SGK ile bağlı süreçler değil.
-
@black tebligat almadan feragat dilekçesi vermem gerekiyor yani ? Çok teşekkür ederim