9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bu sayfayı seviyorum rahatlatıyor
-
@genclerbirlikli hocam ben guy kazanan sgk bekleyen biriyim. tepkisiz kalamadım. biliyosunuz ki guy sgk mülakatları arka arkaya yapıldı. yani benim gibi olanlar guy kesinleştikten sonra sgkya başvurmadı. hepimiz işsizdik ve ben şahsen ihtimalleri artırmak için sgkya da başvurdum kim olsa da başvururdu. ha guy kazandım belli ve sgkya başvurursam benzer bi kadro olduğu için evet şımarıklık ve açgözlülük katılıyorum. çok ağır konuşuyo burdaki bazı arkadaşlar. ben çok yorum yapan biri değilim takip ediyorum sadece ama bu durum bana dokundu cidden. son olarak polemiğe girmek için değil empati kurmanıza yardımcı olmak için yazıyorum bunları.
-
@bdbd hocam guy ve sgk mülakatları arka arkaya olduğu için ikisine girilir gayet normal. Burda bahsettiğimiz ağzı sulanarak, sanki bi yere girmemiş gibi sgk bekleyenler. Öyle değilseniz-ki yazdığınıza göre öyle olmadığınızı umuyorum- üstünüze alınmayın, öyleyseniz üstünüze alınabilirsiniz.
-
dert dinlenir
-
@genclerbirlikli hocam onlar muhtemelen istediği ile atanmayanlar, sgkda yaşadığım ya da istediğim yer olsun diye isteyenlerdir. ben çok yıprandım ve neresi olursa olsun yeter ki olsun diye dua ettim. şu an alakasız hiç bilmediğim bir yer olmasına rağmen şikayetim yok. ve sgk için de önce işi olmayanların sonra bizlere sıra gelirse olsun diye dua ediyorum. hakkımızda hayırlısı
-
Ben de guy Antalya'dan elendim memleketimdi ve kazansam başka meslek de düşünmezdim şuan memurum tamam çok şükür ama çalıştığım bölge de iş de çok zor rotasyon belası da var başımda düzen kurmak da problem ondan tamamen işsizlerin alınması biraz saçma olur en iyisi hakedenin alınması ben bu şartlarda çalışıp da Türkiye derecesi yapıyorsam gece uyumuyor gündüz öğle arasında bile çalışıyorsam ben de en az sizin kadar haketmişimdir ama yaptığım açgözlülük değil guy ya da sgk birisi olsa diğerini istemezdim.
-
Burası gittikçe 8. Pro’ya bağladığına göre sonuçların açıklanmasına az kaldı hepimizin de olur inşaAllah :))
-
Arkadaşlar isteyen istediğine girer,guy oldu diye sgk ya başvurmasın yaklaşımı bencr yanlış.Siz başkalarına değil kendinize odaklanın.Bu kişileri geçmeye bakın sonuçta birileri başvuracak çalışıp çalışmaması sizin için bir şey değiştirmemeli diye düşünüyorum
-
@gökhan hahhahahhaha tam aklımdan bu geçiyodu yazılanları okuyunca:))
-
@andone Hakkıyla, bilgi birikimiyle, birilerinin talimatı olmadan guy mülakatını ve sgk denetmenliği mülakatını geçip ikisi arasında tercih yapması gerekiyosa diyeceğim hiçbir şey ol(a)maz. Ancak burada herkes biliyorum ‘bazılarının’ mülakatları nasıl geçtikleri asıl serzenişlerimiz onlara. İlk üç mülakatına girip üçünü de kazanan var ama ne hikmetse aynı kurumun mülakatında defalarca elenenler halen sıra bekliyor.
-
Gercekten durumumuz içler acısı korkuyorum üzuntuden basima bir is gelcek diye ne demek guyu kazandim sgkyada gecerim bakin bu gecerim diyenler en cok torpiline guvenen kisiler bu insanlara firsat vermemek icin yazacaksin yonetmelige tasrada tasraya gecis olmaz diye olay bitecek.Bana kalsa merkeze gecisi bile yasaklayacaksin bunun icnde herkese ayni hakki vereceksin o zman her sey duzeli hemde puanlar bile duser.Ama simdi ne oluyo adam kykya basvuruyo zaten isi varbakin bunlar duzelmesse iibfnin sorunu belki en az 10 yil daha böyle devam eder
-
Arkadaşlar kimse şuanki guy ve sgk denetmenliğinden bahsetmiyor zaten.Bu alımda tabiki başvuracaksın ne olacağın belli değil.Burada sitem edilen kişiler daha önce guy olup özel bir sebebi olmaksızın aynı özlük haklarına sahip olmasına rağmen sgkya başvuranlar.
-
Simdi spor uzmaniyle sgk denetmenin maasinda en az 1000 tl fark ediyo.Adamda bu benim hakkim diye hemen spora basvuruyo.Butun olay bu.Bizi birbirimize dusman eden gercek bu.Gecen yil bunla ilgil bir duzenleme yapiliyodu ama hala net bir aciklama yok.A grubunda maaleswf bir yer az alinca degerli oluyo halbuku sgk denetmenin yaptgi is gelir uzmanin yaptigi is ulke ekinimsis icin cok onemli.
-
Kyk mufettislik ozluk hakki olarak sgk denetmeniyle ayni olsa eminim p48 en fazla 80 küsurle kapatirdi.Bunun gibi daha cok ornek var.Yani dostlar bu yazdiklariniz sikayet ettigimiz durumlarin sebebi bu maalesef.Bu düzenleme yapilmali bir an once.
-
25 kisi alim yapacak yer 500 kisiyi sinava cagiriyo bunun yarisindan fazlasi calisan kesim
-
mhuy gelecek dediler ne gelen var ne giden ilan gelmis olsaydi bi nebze rahatlar ve calisirdik.hem olan bekle hem sonuc bekle cok zor oldu
-
Ayrıca guy belli olmadan sgkya başvurup her ikisinide kazananlar bir hak ihlaline neden olmayacak zaten.Ya sgkdan ya da guydan feragat edip birilerinin önünü ister istemez açacak.Ama önceden guy olmuş keyfi olarak sgkya başvuran kişiler sırf keyfiyet nedeniyle atanacakken işsiz,ümitsiz şekilde bekleyenler dışarıda kalacak.İşin garip yanı özlük haklarında bir iyileşmede olmayacak.Taşradan merkeze geçene veya maaş farkından dolayı iş değiştirene zerre lafım yok.
-
İsteyen istediği yere başvurur arkadaşlar. Mesele mülakatın kaldırılması. Kurum 3 tane sınav yapsın, isterse 10 tane sınav yapsın. En iyileri alsın. Ne kadar güzel olur. Mükemmel olur, fevkalade olur.
-
Bu durumun önüne geçmek için kurumların sınav yönetmeliklerini değiştirmeleri lazım. Öncelikle sınav başvurusu yapıp sınavlara gitmeyenleri cezalandıracaksın. 3. dereceye kadar olan yakınlarının ölümü, heyet raporuyla tasdik edilmiş sağlık durumları istisna kalmak üzere başvuru yapıp lütfedip sınava gelmeyen kişiler aynı bakanlığın ilgili diğer memurluk sınavları için kara listeye alınmalı ve başvuru yapmalarının önüne geçilmeli. Bir diğer önlem ise aynı özlük haklarına sahip iki kurum arası geçişe muvaffakiyet verilmemeli. Hep aynı puan türleri yerine Kpss puan türleri revize edilerek kurumun şartlarına uygun ve başvuran adayların mezun olduğu bölümünde dikkate alınacağı puan türlerinin başvuru şartlarına eklenmesi gerekmektedir. Bu şekilde düzenlemeler yapılırsa her açılan sınava aynı kişilerin başvurmasının önüne geçilip memur adaylarının profilleri çeşitlendirilerek sınavlara işlerlik kazandırılabilir.
-
Arkadaşlar dün gece bu konuyu ben açtım gerginlik ortamı oluşmasına neden olduysam herkesten özür dilerim.Benim bu konu ile ilgili duyumum baya sağlam birinci ağızdan sayılır''işi olmayanlara öncelik vericez''.Bu söz hali hazırda çalışıp başvuru yapanlar için söylenmiş özellikle aynı özlük haklarına sahip işler için.Açıkçası kimsenin kırılmasına alınmasına gerek yok herkes ekmeğinin peşinde bizim burda bu konuyu tartışıyor olmamız bir şeyi
değiştirmeyecek önemli olan kurumun tutumu benim masaya yatırmak istediğim durum bu.SGK ya başvuru yaparken hali hazırda işi olanların durumu dikkate alınacak fakat en son gelir uzmanlığını kazananlara tek tek bakılır mı?