9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@erkan amin hepimize inşallah
-
https://twitter.com/mustafaapaydin5/status/938802688120315904 müfettiş için ilana çıkılacak dendi demek ki müfettiş yrd sonucları yakında açıklanacak bekleyenlere hayırlı olsun
-
bugun aciklansa..halk bankasi sinavina girmesem gezip donsem.kafama gore.bi gece rahat uyusam..
-
@magdure işe girmenin en güzel yanı o zaten. Bit kaç gün kafa rahat yatıyorsun
-
@hgrotius bir kaç gün değil hocam baya baya aylar yıllar olur
-
@krtalprn aslında o etki bir süre sonra dağılıyor, nerden işe girdim diye hayıflanmaya başlıyor insan
-
@hgrotius neden ise girdim diye hayiflandigim gunler gelsin o zaman.neden aciklanmiyor,neden mulakatta eleniyorum,neden hala ilan yok dedigim gunler bitsin
-
@hgrotius öyle insan olursam taş olayım hocam
-
Merhaba arkadaşlar bir konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım isteyecektim. Mülakat sonuçları açıklandıktan sonra hayırlısıyla olursa eğer çalışma ili nasıl ve ne zaman belli oluyor?
-
@krtalprn büyük konuşma hocam, inşallah gün gelecek onuda diyeceksin
-
@serdargoler mülakat sonuçları açıklandıktan 1 ay sonra kadar illerin kontenjanı ilana çıkar. Bundan 1 hafta sonra da il tercihleri başlar. O bittikten 1 hafta sonra iller belli olur. (Alıntıdır)
-
@hgrotius hocam 3 yıldır rahat uyumuyorum yaşıtlarım ikinci çocuğa gidiyor ben hala atanamadım öyle bir lüksüm olduğuma inanmıyorum
-
Gel artık vicdansız...
-
beklemek cehennemdir.
şekspir. -
Umut günde on bin kez su sayfaya bakmak..
-
Kaç gün oldu? Sayan var mı?
-
@samet06 bugün 63 sanırım
-
Gün gün beklemek ne zormuş
-
Yok mu bir duyum arkadaslar?
-
Rüyama girmiş sonuçlar.Açıklanmış 120. sıradayım ama rüyamda üzülüyorum 100 kişi alınacak ve 20. yedek olarak görüyorum kendimi sonradan hatırlıyorum 300 kişi alınacağını ve seviniyorum Rüyalar gerçek olsa...