9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
benim bu ise gerçekten cok ihtiyacim var ama benden daha cok ihtiyaci olan varsa Allah ona nasip etsin insallah.ne yaparsak yapalim bir noktada gercekten nasip diye bir sey var.bunu hayatimda bircok kez yasadim.nasip olmadi bircok sey.belki bu nasiptir ya da değildir. gonlumuze gore olsun.iyi geceler arkadaslar
-
Benim bildiğim şu an yapılan gvs da asiller kadar yedek ayrıldığı için onların da gvs yapılıyor diye biliyorum o yüzden bu kadar uzun sürüyor olabilir tabi sadece bir öngörü
-
- güne de girdik.Bakalım nereye kadar sayacağız.
-
AÇIKLANDIIIIIIIIIIIII BE AÇIKLANDI SONUNDAAAAAA yazısı görmek istiyorum artık yeeeeeteeeeer duyurularda tıbbi malzeme duyurusu görmekten bıktım.
-
@alicnplt94 böyle yapma ali öteki tarafa gittim geldim saliseler içinde:))
-
@alicnplt94 ulan açıklandı sandım napıyon kardeş gece gece ya yüreğimize inecek
-
@alicnplt94 neyse kufrederdimde anana bacina yazik
-
@s_ç kafayı sıyırdık iiyice kardeşim ya
-
@kazm valla kardeşim biz açıklandığı gün sonucu göremeden gidicez herhalde
-
@sacred123 terbiyeni bozma burda küfür edilecek bir şey mi yapıyoruz?
-
Şu ay bitmeden açıklansın artık ya hayırlısıyla vallahi dayanacak güç kalmadı bizde
-
@alicnplt94 yazim tarzinda ve caps kullanisinda art niyet var senin dalga gecmeyi birak defol git yat keko seni
-
@sacred123 hasta mısın dostum sen?
-
-
@sacred123 eğlendiği mi falan nerden çıkardın? bunu herhangi bir art niyet olarak yapmadım. içimden geçtiği için yaptım. yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim ama bu kadar sert tepki vermene gerek yok. konuyu da daha fazla uzatmayacağım. iyi geceler.
-
@alicnplt94 dostum arkadaş biraz haklı küfür konusuna girmem ben ama gecenin bu saatinde herkes o yazıyı beklerken yaptığın şey artık neyse şaka mı dersın ne dersin bilmem hiç hoş değil
-
@kazm kusura bakma hocam ama gerçekten öyle bi niyetim yoktu yani ben de aylardır bu forumu takip edip bekliyorum. tekrardan kusurumuz varsa affola.
-
11aralikta aciklanacak diyen kimdi ya
-
@alicnplt94 gardaş apıyon ya ameliyatlı yerimize gelseydi
ağız bozmaya gerek yok sakin
ama böyle bi paylaşımada gerek yoktu -
@alicnplt94 şu saatte bile su içmeye uyanıp dur bi bakayım diyorum açıklanmadığına yüksek ihtmal verip yine de bakıyorum. Bu yaptığın çok ayıp ya. Art niyetin vardır yoktur bilemem ama insanlar heyecanlanmasın diye konuya yazı yazmaktan imtina eden kişiler var. Konuyu uzatmak değil niyetim ama ya sabah sabah çok sinirlendim ayıp ettin. Bunu yazıyorum ki bu şekilde düşüncesizce bir davranış tekrarlanmasın umarım.