9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mağdurum Ben de kurumda çalışan arkadaşımdan böyle bir duyum almıştım.Tabi ki torpil da yok denemez.
-
@luthor sence?
-
@gundalko insallah öyledir
-
-
@luthor benim de ilk girisim.guydan elendim.guyda bazi şeylere sahit oldum.kesinlikle kötüydü.bunda da hayirlisi ne diyeyim ki..
-
@pow3rtech kardeşim ben sgk teftiş yazılısına 1 kez girdim iş yoğunluğu nedeniyle çok çalışamadım ve ilk kez klasik bir sınava girdim sadece tek oturum muhasebeden 58 aldığım için kazanamadım diğer tüm puanlarımın ortalaması kazanmama yetecek kadar yüksekti insanların şartlarını nerelerde olduklarını bilmeden yorum yapmazsan senin için daha iyi olabilir biraz empati şart mülakat vs sisteminin sıkıntılı olduğunu söyledim orda kpsssi yüksek olan alınsın diye çünkü 93 alan adamla 83 alan adam bir değil önceki sgk denetmen yardımcılığında da malesef düşük puanlıları aldılar hakkın yenirse yendiğine inanırsan düşünürsen bana hak verirsin bu arada diğer sınavlara başvuramamamın bir çok nedeni var iş teftiş ve sgk teftiş istiyorum bu 1 ikincisi bulunduğum görev yaptığım şehirden sınava gidiş geliş kalma bana en az 500 600 arasına patlıyor işim olmasına rağmen beni zorluyor seçici ve idealist davranmak zorunda kalıyorum çünkü hem kyk ödüyorum hem aileme kardeşime yardım ediyorum dediklerimi düşünme kapasitesine sahip olduğun aşikar empati yapman yeterlidir.
-
@luthor bunu düşünmeyen yoktur illa ki:) ve evet neye göre seçileceği biraz muallak. mülakattan çıktıktan sonra bi hatun saçımı boyayıp boyamadığımı falan sordular demişti yani kişisel sorular sormuşlardı. başka bir erkek arkadaşa annen baban ne iş yapıyor gibi ailevi kişisel sorular sormuşlardı. daha sonra giren bir hatun bu kişisel sorulardan yükselip içeri girdi çıkınca elleri titriyordu ona tahtaya regresyon denklemi yazdırıp değişkenlerin manalarını artış azalışlar olması durumunda nelerin değişeceği gibi sorular sormuşlardı. zaten 2 erkek 3 hatunduk kapının önünde bekleyen..
velhasılı kelam neye göre alacaklar bir kısmına bölümle alakalı sorular gelip bir kısmına genel kültür diğerlerine sadece kişisel soruyorken diye düşünüyorken aşağıda başka bir hatunla tanıştım. ''baktıkları (hemen her kurumda) bu kişiye herhangi bir iş iade edebilir miyim oluyor.'' demişti. kendisi başka bir kurumda çalışıyormuşum biz de işe alımlarda buna bakıyoruz demişti.
cevap oldu mu bilmiyorum ama olmadıysa da belki birilerine faydası olur:) -
@bomm daha mülakata bile girmedim hocam bu ay sonu mülakat bazı kurumlar böyle yapıyor
-
@poisson İibf mülakatları daha tekdüze geçti.Herkes kendini tanıttı,ailevi kişisel birkaç soru ve alan soruları.Genel olarak bu şekildeydi.İstatistik sanırım daha değişikmiş.İibfde sadece kişisel veya ailevi soru sorulup çıkarılanı duymadım.Genel olarak herkes sorulara da cevap vermiş.En kötü geçti diyen 5 te 2 soru bilememiş.Hal böyle olunca neye baktıklarıda biraz muamma açıkçası.
-
@kazm demek ki bir standardı yok bu güvenlik soruşturması durumunun inşallah mülakatınız gönlünüze göre iyi geçer Allah yardımcınız olsun
-
@luthor bana mesela hiç kişisel soru sormadılar.hep bilgi sorularıydı.ama kişisel soru sorulurken bir diğerine hiç sorulmuyorsa değerlendirme sorulara verilen cevapların muhakkak doğru ya da yanlışlığı üzerine yapılamaz demek istiyorum.açıkçası bu düşünce beni motive de ediyor;)
-
Benim mülakatında yarısından çoğu kişisel , memleketle ilgili idi .
Şurda yazısını okuduğum her 4 kişiden 3 ününün eleneceğini düşünmek çok üzücü . -
@poisson 5 dklık bir mülakatla ne bilginizi ölçebilirler ne de tanıyabilirler ondan arka planda yapılan güvenlik soruşturması ve malesef referans soruşturmaları bundan var. Referanssız kazananlar da var tabiki ama nispeten daha az. Bana da kişisel sorular vs geldi nerde çalışıyorsun orda neden bulundun ne zaman sonra hobilerden geldiler spor yapıyorum dedim ne çeşit filan dediler baya muhabbet ettik tabi arkasından da 6 soru sordular 1 inde zorlandım sadece onu da yardımcı oldular sağolsunlar kazanırım kazanmam bilemem kısmet ama en azından vicdanen rahatım
-
@bomm teşekkür ederim hocam
-
@timbergen üzme kendini :)) burada iibf=3istatistik-mat-aktüerya oranıyla yorum yapıldığını sanmıyorum;) o yüzden her 4 kişiden 3ü elenecek genellemesi bu gruptaki örnekleme uymayacaktır:))
-
güvenlik soruşturması 1600 kişiye mi yapılıyor yoksa sadece kazananlara mı yapılıyor arkadaşlar bu konuda fikri yada bilgisi olan var mıdır?
-
@nolmuyor kazanan ve yedek listeleri puan bazında bellidir sadece onlara yaparlar tahminimce yoksa diğeri fazladan iş yükü ilk 400 kişinin de pkk fetö bağlantısı olmayacağına göre yedek ve asiller yeterlidir
-
@nolmuyor ilk 400 kişinin hepsinin demek istedim
-
yani su an guvenlik sorusturmasi yapılıyorsa bize olumlu mu demek bu.nerden bilecegiz ama yapilip yapılmadığını
-
SGK'nın personel alım sonuçları bekleniyor - Memurlar. Net https:// www. memurlar. net/haber/715862/sgk-nin-personel-alim-sonuclari-bekleniyor.html#.Wjk35HurEBc.twitter