9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo üstad insan kaynakları açıkça böyle bir bilgilendirme yaptıysa çoğu şey netleşmiştir diye düşünüyorum. Var mı sana gelen bir haber
-
Aksine “onaya kalmış” bir durum için geçilen her süre zayi olacaktır. Mülakat komisyonunda bastıramazsın gvs sürecinde bastıramazsın ama şimdi bürokratik sürüncemede kalmaması İçin Asıl şimdi bastırma zamanı herşey eğer bir imzaya bakıyorsa bastırmanın tam zamanı.bi tarafa Sinip beklemektense hakkım olan için Her türlü etkinliği tek kişide olsam sonuna kadar destekleyeceğim.
-
Bakanı yardımcıları özel kalem vs kim varsa etiketleyip bir etkinlik yapabiliriz ancak ben şuanda telefondan giriyorum yazılanları bile zor okuyorum akşam yapsak daha iyi olur. Ben imza aşamasının çok uzayacağını sanmam ama genede bir iki tweet atmaktan zarar gelmez
-
Kurum bile bilgi vermeye başlamış uzun bekleyişin sonuna geliyoruz anlaşılan.
-
Arkadaslar herkes yapalim baslatalim baslatalim diyor kimse baslatmiyor . Saygı cercevesinde bi etkinlik baslatalim kimse bisey kaybetmez aksam 19:00 da sizleri twitterda bakana yazmak icin bekliyorum . #sgdysonuçlarınıbekliyoruz yazıp jsarıeroglu etiketleyelim
-
@caneres ben varım
-
@caneres +1
-
Geliyoruz
-
Ben zaten her türlü varım
-
+4 10. Pro bekleyen kardeşlerimde destek verecek hadi arkadaşlar bu son çabamız inşallah daha gerek kalmayacak Yeterki biz bize düşeni yapalım
-
+1 varım
-
Valla bu türden sözlü mülakat ile alımlarda süreç uzadıkça torpilin alası dönüyor. Alttaki üste, üstteki alta, hakkın vebalin dibine vuruluyor. Fetö olayının sürdürülmesi bile garibana dokunuyor. İşte bu yüzden sistem her seferinde çuvalliyor
-
@caneres sgk başkanıda etiketleyelim arkadaşlar sadece bakan değil
-
Bende varım
-
+1 de benden
-
+1 her daim
-
+1 destekleyin arkadaslar hep birlikte
-
arkadaşlar akşam 19.00'da hep birden yükleniyoruz o halde elinizi korkak alıştırmayın saygı çerçevesinde mümkün olduğunca çok tweet atmaya çalışalım umarım bıkarlar da yeter artık deyip açıklarlar :))))
-
Ufak çaplı bi metin mi hazırlansa acaba onun üzerenden mi etiketlesek çünkü dil çok önemli
-
@caneres ben yazıyorum ara ara bugün de yazarım hepbirlikte mutlaka bir etki uyandırır en azından elimizden geleni yapmış oluruz boş boş beklemektense..