9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
her aksam belli bir saatte twitterda olmak gibi mi ?
-
Bu gece her anlamda uzun olacak anlaşılan :)))
-
Bence her akşam aynı tag ile aynı saate bastırabiliriz
-
Arkadaşlar ben aklıma geldikçe bakanı ve başkanı etiketleyip yazıyorum günde 3-5defa hatta gün belirtiyorum pareto üstadın dediği gibi.. Etkinlik dışında da yarından itibaren herhangi bir saate ya da tag'e bağlı kalmaksızın tweet sayısında da sınırlama olmaksızın bakanı ve başkanı etiketleyip bilgi istemeye devam edelim bence, maalesef bu ülkede ağlamayana hiç bişi vermiyorlar...
-
Arkadaşlar lütfen arkadaslarınıza da söyleyin biraz ses getirelim akşam hüsranla sonuçlanmasın
-
her akşam saat 19:00 de herkes tweetlesin arkadaşlar o halde whatsapp gruplarıyla da paylaşalım bu bilgiyi
-
bende varım dostlar
-
Arkadaşlar sadece denetmenlik bekleyenler için değil diğer başlıklara da duyuralım en kötü Twitter da fake hesabı olan arkadaşlarımız günde 2 tweet atsa bizim kârımıza. Özellikle 10. Sgdy 9. Sgdy ve guy yedek arkadaşların özellikle ilgileneceği bir önemli bir konudur mülakatın bir an önce açıklanması.
Tweet stratejisiyyle ilgili şunu belirtmek istiyorum gün içerisinde herkesin illa ki müsait olabileceği “3 dakika” sı vardır. Yani kendini Twitter İçin müsait hissetmeyen arkadaşlar lütfen elimizi taşın altına koyalım. Asıl hesabı olmayan veya asıl dan yazamayacak kardeşlerimiz fake hesap açma süresi en fazla “5 dakika “sürüyor.
bu süreler gözünüzde büyümesin. Yoksa böyle daha çok mahkum oluruz uzun süreli belirsiz bekleyişlere. Lütfen artık “kadro” tweetleri yerine bizim tweetlerimiz dalgalansın -
@aday-memur katılıyorum özellikle şu 3004 önlisans kadro talebi tweetlerini görmekten gına geldi günlerdir, bizim neyimiz eksik :))
-
KGK açıklandı 5 kardeşimizi 9.pro dan uğurladık hayırlı olsun
-
+1 her türlü bende varım
-
Etkinlik için ben de varım arkadaşlar akşam 19:00 için hatırlatmamı bile kurdum unutmamak için :)) açıklanana kadar istikrarlı bir şekilde devam ettiririz ve karşılığını çabucak alırız inşallah.
-
Vatsapımdaki alakalı alakasız herkese söyledim etrafınızda tweeter kullanan kim varsa yazsın kullanmayanlar da hesap açıp yazsın birlikten kuvvet doğar :)))
-
Etkinlik için +1
-
Evet gençler son 9
-
Arkadaslar 10 dakika sonra #sgdysonuçlarınıbekliyoruz tagı ile jsarieroglu ve msbagli yı etiketliyoruz
-
twitter açtım bu iş için ama nasıl yapıyoruz arkadaşlar yabancısıyım twitter'ın
-
arkadaş hashtag çıkmıyor ?
-
@harristodaro, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
arkadaş hashtag çıkmıyor ?
https://twitter.com/search?src=typd&q=%23sgdysonuçlarınıbekliyoruz&lang=tr
-
Arkadaşlar tweet'leri unutmayalım