9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@yunni61 böyle durumlarda sıkıştırmaları okurken bile huzursuz oluyorum ama yaşadıkça anlaşılır oluyor böyle şeyler. yine de tarih verse biz sessiz bekleşsek çünkü başkan uzun zamandır -bizim konuyla alakasız dahi tweet de yayınlamıyor. ve bu açıklamayı nereden okuyorsunuz merak ettim Adem Hoca adlı kişinin açıklamasını?
-
@poisson hocam keşke tarih verilse de beklesek dediğiniz gibi haklısınız.
Facebookta çalışma sorunları adlı grupta -
@yunni61 benim facebook hesabım yok. ama tarihi özel olarak ya da bilemiyorum haberleştiğiniz ortak platformda verecek olursa lütfen paylaşın:) (muhakkak ki paylaşırsınız ama belki özel olarak kimseye söyleme belki doğru değildir tarzı bir paylaşım olursa da bilmek isterim:)) )
-
@poisson hahaha yok sadece gördüğümü söyledim. özel bir iletişimim yok olan varsa bende beklerim :))
-
Adem hocaya sorulabilecek diğer bir soruyu da ben sordum sanırım görmüşsünüzdür "Arkadaşlar bende sizler gibi Bilgi kaynaklarıma sorup öğrenebildiğim kaydadeğer bilgileri sizinle paylaşmaya çalışıyorum. Demetmen yardımcılığı için henüz güvenlik soruşturması işlemleri tamamlanamamış. Ama az sayıda kişinin işlemleri kalmış. Teftiş Bakana sunulmuş. Bendeki kesin olmayan son Bilgi bu."
-
@nonbisinidem bakanın önünde dedikleri teftiş miymiş. Herşey karıştı ya
-
@yunni61 valla sen ne kadar anladıysan inan ben de o kadar anladım :))))))
-
@yunni61 teftiş bakana sunulmuş dediği gvsler mi acaba? yani yapılan teftişi bakana sunmuşlar anlamında mı demek istedi ki? Daha da soramıyorum o kadar cvp verdiğine razı oldum :)))
-
@nonbisinidem işte teftiş imzaya kaldı Galiba son aşama da bizimkisi ise gvs nin son aşamasında diye anladım m:D
-
@yunni61 valla kim onaylıcaksa onaylasın artık da bitsin şu çile
-
@nonbisinidem köşeme çekiliyorum ve sessizce bekliyorum
-
Denetmenlik bakanın önünde bilgi en tepelerden teftişle karıştırmayalım
-
@safitürk69 corba olacakti az kalsin
-
@b-ays kardeşim ilk defa duyumuma bu kadar güveniyorum.
-
@safitürk69 vala hocam bende en çok sana güveniyorum olmasa bile bundan önceki kredilerin çok bizde sağğolasın bilgilendirmelerin için
-
En tepelerden bilgi alanlar mülakat sonucunu merak etmiyordur heralde.
-
@safitürk69 Dostum böyle bilgi alabiliyorsan, açıklanma tarihi hakkında da bir bilgi alsan şiştik artık ...
-
@safitürk69 siz haftaya da olabilir demiştiniz haftaya kaldı sanırım hocam
-
Bugun acıklancak olsaydı kurum arandı o kadar bir bilgi çıkardı demekki haftaya kaldık boşuna durmaya gerek kalmadı burda
-
@reckless boyle kaderin..