9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Kusura bakmayın arkadaşlar yanlış anlaşılacağını düşünemedim
-
bizim sonuçların açıklanma tarihi salı sallanır çarşamba çarşaf dolanır perşembe perişandır cuma mübarek gün cumartesi pazar tatil anlayışıyla mı geciktiriliyor acaba
-
Forumlarda genelde yazmam ama hani tam sigarayı yakınca yemek gelir ya benimki de o hesap yazarsam yarın veya çarşamba açıklanacakmış gibi hissettim o yüzden yazma ihtiyacı hissettim. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur arkadaşlar
-
Arkadaşlar yarın akşam 8 de bir twitter etkinliği düzenleyip hem kurum başkanına hemde sayın bakana sesimizi duyurmaya çalışalım bir umut belki cevap alabiliriz süreç hakkında.
-
@sgkdenetmeniniz ben her türlü varım hocam
-
@aliyar-bey minibüs değil miydi kardeş o ya
-
@kazm otobüs beklerken kaç dakika kaldığını öğrenebildiğim için artık orada sigarayı yakar yakmaz atmak zorunda kalmıyorum ama yemekte bi tutturamıyorum kardeşim
-
@aliyar-bey değişen şartlara uyum sağlamayı öğrenmelisin dostum onu ayarlasan başka bir şey olur onu ayarlayamazsın. yemekle beraber içmeyi öğren. uyum uyum uyum:)
-
şimdi ruyamdan uyandim.bugun aciklaniyordu ama ruya tabii.bi turlu tc mi giremedim.arkadasimin da bebegi oldugunu gordum kiz bebegi.aradim simdi arkadasimi hamileymis cinsiyetini ogreneceklermis.belki bugun aciklanir=))hadi insallah
-
@mağdurum hadi inş diyelim o zaman
-
Sabah sabah içime bir heyecan doldu . Nefes alırken zorlaniyorum artık bugün bu iş son bulsa artık . Arayıp soracam birazdan en azından artık sgk da mı liste onu öğrenmek lazım
-
@agustcomte Sizden gelen cevaba göre ben de arayacam hocam, darlamak istemiyorum : ))
-
@agustcomte aradiniz mi acaba ben de mi arasam
-
Ben aradım henüz bir haber Yok bilgi de verilmiyor zaten gizli tutuluyor denildi ve onlara göre 2018 e girmeden önce bu iş bitecekmiş ama şimdi işler hiç belli olmayabilir bizde listenin gelmesini bekliyoruz gelir gelmez yarım saate açıklarız dedi. Ve çok arayan varmış o yüzden telefondanki bayan da bir an önce listenin gelmesini istiyormuş
-
@aday-memur yani su an hala bakanlikta mi liste
-
@mağdurum konuştuğum bayan o şekilde net konuşmadı ama büyük ihtimal bakanlıkta, bende bakanlıkta olduğunu düşünüyorum.
Sonuçta syn başkana gelseydi en azından açıklama yapardı. -
@mağdurum Bence liste artık sgk da çünkü bayan bize geldiğinde açıklayacaz liste elimize gelmedi henüz siteyi takip edin dedi . Liste sgk da bir yerlerde ama nerde
-
0312 207 8443_8411-8539 bence müsait olanlar arasın belki biri ağzından bir şey kaçırıp söyler arkadaşlar bi umut işte
-
Bu gidişle Sayın Cumhurbaşkanı açıklayacak bu sınavı : )
Ah bir talimat da SGK ya verse
Belki de KHK ile açıklarlar : ) -
@agustcomte, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
artık sgk da çünkü bayan bize geldiğinde açıklayacaz liste elimize gelmedi henüz siteyi takip edin dedi . Liste sgk da bir yerlerde ama nerde
Siteyi takip edin kadar nefret ettiğim bir laf yok. Öyle demeseydi ben Fatih Portakal açıklayacak sanıyodum.