9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
hic mi iceride tanıdığı olan yok ya haber alan filan aralık da gelirmi:)
-
Rüyamda sgk başkanı açıklanacağı tarihi tweet atıyordu sorun şu ki tarihi hatırlamıyorum ama şunu yazdığını görüyorum 9. Dönemden sonra çok gecmeden peşine 10. Dönem alımı olacağını söylüyordu ve şubat ayından bahsediyordu. Bende bu açıklanacağı tarih değildir herhalde 10. Dönem alımıdr diye bir endişe halindeydim. Genelde rüyalarım çıkar ama özellikle bu endişe kısmı bilinç altı da olabilir yine de paylaşmak istedim malum biz ufak şeylerden bile umutlanıp yola devam faktörü olarak görebiliyoruz
-
@paretowilfredo nun duyumunun üstünden iki hafta geçmiş çok uzak olmasa gerek
-
@paretowilfredo hocama tekrar sorcam da stabil diyecek diye korkuyorum
-
@halilhy Aralık ayı bu kadar stabil olmamalı
-
@yunni61 aralık sonlarına doğu hareketlenme başlar hocam
-
Belki aralık bile geçer mi diye düşünmüyor değilim şu an bakanlık asgari ücret pazarlığına başladı
-
@yunni61 bence de olmamalı Ayrıca asgari ücret pazarlıklarının bizi etkileyeceğini sanmıyorum
-
@krtalprn en geç ocak sonu ben o şekilde kodladım kendimi:)
-
@kazm o çok hocam ya :(((((
-
@krtalprn bence de hocam ama benim tahminim 2018'e kimlerin kazandığını görmeden girmeyeceğiz
-
@kazm ben kendimi aralık ayına hazırladım
-
Aralık aynı geçmez yapmayın etmeyin:)
-
Yarın 60 oluyor zaten Ocak olursa yine 100 lerde olur inşallah sarkmaz
-
arkadaşlar nacizane tavsiyem düşünmeyin bakın göç falan gelecek gibi oturun çalışın düşündükçe zaman geçmiyor ...
-
@beşiktaş1903 çalışırsak da sgdy ye girersek boşa çalışmış olacaz gibi geliyor çünkü mufettisliklere yetmeyen bir puan var ve zorlamak istemiyorum il göç de açınca düşünürüz onu
-
Bende aralığın son haftası veya ocağın ilk haftası açıklanacagini düşünüyorum
-
@muratkılıcc benim mülakatlar arka arkaya gelmişti guy ve sgk guy olumsuz oldu sonra bekleme sürecinden beri bende çalışamıyorum halkbank var ama çok çalışmadım bekliyorum öyle açıklansın diye
-
İçimden bir ses bı kaç gündür 22 Aralık diyor.insallah o kadar beklemeyiz. Başka Bisi düşünemiyorum ki zaten.
-
@gizo11 22 aralık olsa herkes kabul eder kardeş ne kaldı 22 aralığa