9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Dostlar herkes kendi için çabalıyor aynı zamanda. Yani enayilik olarak görmeyin. Bu olay toplumun her kesiminde var. Bazıları tepki gösterir bastırır, bazıları sessiz kalmayı yeğler tepki vermez. Yani eneyi değilsiniz, değiliz. Böyle düşünmeyin. Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Elimizden geldiğince çabaladık.
-
-
@mk5561 ben daha etkili bir demagoji yapmış olur diye acındırıcı olsun demiştim ama bir arkadaş vardı en son elon musk ı ekledi onu tebrik ederim
-
@tertiphatası kardeşim SGK ya gönderildi dediğinde aha açıklayacaklar dedim. Bence Hale’n bakanda, bakanlık gönderdikten sonra SGK hemen açıklardı diye düşünüyorum.
-
Dostlar evet söz konusu iibf ise katılım her zaman az olur bunlara alıştık artık küsmek yok gerekirse saat başı twit atıcaz. Hem bakın buradan 500 kişinin twit atmasındansa Mahfi Hocanın bir twit atması daha önemli çünkü pek çok bürokrat onu takip ediyorum ve takipçi sayısı epey yüksek bu akşam bunu başarmamız bile yeter bence. Az kaldığı kanaatindeyim biraz daha sabır lütfen.
-
@safitürk69, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@tertiphatası kardeşim SGK ya gönderildi dediğinde aha açıklayacaklar dedim. Bence Hale’n bakanda, bakanlık gönderdikten sonra SGK hemen açıklardı diye düşünüyorum.
Insallah sgk da ama bakana gitmemis degildir ya keske ben haksiz ciksamda bir an once aciklansa yemin ediyorum priskolojim bozulmak uzere her dakika elim tlf da ders calisamiyorum yiprandik artik.ama inanin ki kimsenin umrunda degiliz ya da umrunda oldugumuz insanlarin yapacaklari bisey yok.2016 puaniyla girdigim vmy aciklanmamis daha ne olsun. Kimi guvenlik sorusturmasini once yapiyo mulakati cabuk acikliyo kimi sonra yapiyo mulakati bekletiyo nihayetinde hayatimiz beklemekle geciyo lanet olsun bu duzene
-
@safiTÜRK69 kardeşim bir arkadaş facete arkadaşının komisyon uyesiyle görüştüğünü üyenin bakanlikta dedigini yazmis parantezde de kesin diye yazmis artik bakanliktan ne zaman gelirse
-
@terkiphatasi liste bakanlıktan gelmemis sgkda filan bekleme durumu yok yanlış yonlendirme oluyor:) bakanlıktan bekleniyormus net ikdan arkadasim söyledi
-
@terkiphatasi kardeşim bakanın önünde olduğunu %100 biliyorum. Bende 1 aydır dersi bıraktım. Bu olmazsa ne yaparız bilmiyorum. Olursa süreçi tamamen bırakabilirim.
-
@dikey peki ik dan arkadasinin bi tahmini varmiymis ne zaman gelir yada en azindan ne zaman gitmiş bakanlığa?
-
@terkiphatasi bakaliga ne zaman gittiğini sormadim ama az kaldığı yönünde duyum oluyormuş ama o da kesin birsey soyleyemiyor. Surasi kesin ama nihai liste bakanliktan gelecek ve sgk aciklayacak , sgkda bekleme vs durumu yok cunku ustunde degisiklik yapamiyormus.
-
@safitürk69 calismadan saglam kaynak mi var hocam
-
@dikey katılıyorum SGK sadece gelen listeyi yayınlıycak anladığım kadarıyla. Geçen alımda Başkan bile bu yüzden yanıldı. Gönderecez demişler Başkan açıklama yaptı, sonra göndermeyince başkanın sözü yerde kaldı. Başkan bu yüzden sessiz davranıyor olabilir
-
@dikey çok Sağlam kardeşim. Sadece telefondan aldığım bilgi değil yani.
-
@safitürk69 bir laf var sütten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye. Bence de senin dediğin gibidir kardeşim.
-
@safitürk69 o zaman birşey kalmamis hersey belli olmus demektir. Hemen gonderirler inşallah sgkya. Belirsizlik zor.
-
@aslan-reyiz bu eski bilgi biz bunu kaç sayfa önce konuşmuştuk
-
Bence artık listenin nerde olduğunu filan boşverin sabretmekten başka çare yok gibi duruyor nitekim Adem hoca sosyal medya etkinliklerinin pek işe yarayacağını düşünmüyorum demiş eğer gerçekten soruşturmalar bitmediyse dediği gibi yapacak bişey yok yine yazalım yazmayalım demiyorum ama liste orda mı burda mı vs ile daha fazla kendimizi yiyip bitirmenin manası yok şu son 2haftada 10yıl yaşlandık resmen
-
sgk müfettiş yardımcılığı açıklanmadan açıklanmaz demişti biri yanılmıyorsam peki müfettişlik sonucu açıklandı mı ?
-
Bakanlığın süreçteki rolünü anlayamadım bende ''Yaptığımız liste bu bir onay da sen ver'' mantığıysa bu kadar bekletme normal değil. Yok adayları belirlerken bir müdahillik söz konusuysa Sgk kamu tüzel kişiliğine sahip bir kuruluş çalıştıracağı kendi personelini ilgili olduğu bakanlığın izin vermesiyle mi alabiliyor