9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Toplam kaç twit atılmış bakabilen var mı ?
-
Tag
#DenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın arkadaşlar -
Herkesin eline sağlık arkadaşlar
-
Az önce televizyonda bir habere denk geldim. Taşeron işçilerin kadroya geçebilmesi için yarından itibaren başvurular başlıyormuş. Listeler 40 gün içinde açıklanacakmış vs vs. Bu zaten hantal olan kurumun iş yükünü hepten artıracak muhtemelen. Bu durum beni endişelendiriyor umarım rekor kırmayız.
-
Dayan SGK şurada rekora ne kaldı.
-
@economistt basvurular kendi çalıştığı kuruma yapılacak çsgb ye değil
-
Bu hafta bu iş biter moral bozup durumu kabullenmeyelim.Bu hafta çok değerli yılmadan etkinliklere devam edelim.Herkesin katılabileceği ortak bir saat belirleyip devam edelim.
-
@denetcii bence de moral bozmayalım etkileniyorum yoksa :(((
-
Arkadaşlar biz bu kadar uğraşıyoruz da ben geçen gün kurumdan bi arkadaşımla konuştum. Yazıp yazmama konusunda da tereddüt ettim ama bilin istedim. Dediğine göre sizin planlanmış bir takviminiz var ve tahminimce ocağın sonu şubatı da bulabilir dedi açıklanması. Ayrıca sizin işe giriş tarihinizi de martın sonu nisandan itibaren başlatmayı düşünüyorlar tarzı bi konuşma geçti aramızda. Not: Kusurumabakmayın yazmaktaki amacım bende dahil kimsenin umudunu kırmak değildi. Umarım erken açıklanırda en azından herkes kendi yoluna bakar. Kazanan veya kazanamayan herkesin belirsizliği ortadan kalkar. Kalın sağlıcakla.
-
@staticman bir kelime daha etme. Niye biliyor musun? İnanırım...
-
Yarın saat 20.00 da twitter devam edelim bence
-
@staticman o zaman 120 gün olucak tahmini 102 günde bile başkan gecikti demişti 120 kadar uzatmazlar diye düşünüyorum
-
Acaba müfettişlik mülakat sonuçlarıyla beraber yada arkalı önlümü açıklarlar diye düşündüm aynı kişiler vardır illaki ikisinede başvurmuş ilk önce müfettişlik sonra bizimkinimi açıklıcaklar acaba her ne kadar mülakata bizden sonra girmiş olsalarda
-
Bu haftadan çok umutluydum nedense Ocak sonu-Şubat çok geç bir tarih. Ders falan çalışamıyorum ben bu sonucu beklemekten inşallah yeni bir rekor kırmayız
-
Kardeşim ocagin ilk iki haftasi ozellikle bu hafta cok degerli dananin kuyrugu kopabilir gerek promosyonlari takip eden duyum paylasan adam da bu haftanin bi nebze isaretini verdi bize düşen etkinliklerle Sonuna kadar bastirmak kimseye bakmayin morali bozmayin
-
Kurumdakilerin pek bise bildigi yok bakan ne zaman gönderirse yayinlarlar baska bise bildiklerini sanmam
-
@staticman ş dediklerini demesen daha iyiydi.
-
Arkadaşlar ben de bekliyorum sonuçları burdaki herkes gibi ama cidden ne kadar geç açıklanırsa bizim için o kadar iyi çünkü en basitinden önce müfettişliğin açıklanması demek yedeklerde rahat 20 kişi daha kayması demek geçen alımda sıra 56'da kapatmıştı bu sefer 70'ler de kapatabilir o yüzden biraz daha sabredelim bizim karımıza
-
@gökhan sgknin listelerde mukerrerlik yok bir kişi aynı anda hem teftişi hem denetmeni kazanma durumu yok dikkat ediliyor geçen sene uzman mufettis denetmen ilanlarinda gördük kazanan ve sgk yi iyi bilen Arkadaşla da konustum bu durumu .. En kötü olan geçen sene de ( alimlarin az olduğu yilda bile ) 50.yedeğe sira geldi daha fazla beklemenin bi getirisi yok
-
Saati kaçırdım ancak tweetlere devam tabi ki...