9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo çiğerci apo da ne güzel gider be. Ah Ankara be özledim. Şimdi ne güzeldir Ankara.
-
@hayde35 tarantino karakteri kardesim sagolasin
-
@hattorihanzo geçen seferde gittin geldin. Gerçekten kralsın. Bizim için emeğine yüteğine sağlık..
-
@hattorihanzo yahu ben anlamadım ki bakanlık topu kuruma atıyor kurum da bakanlığa atıyor.. Özel sektörde ondan ona atma olayını çok görmüştüm de bu kadar uzatıldığına hiç şahit olmamıştım artık afedersiniz ama şeyini çıkardılar :((((
-
Arkadaşlar dünkü başlıktan ufak ufak başkana yazmaya başlayalım artık
-
@denetcii atmaya basladim #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
@nfs Bir gün hayata geçirelim dostum bunu. Çılgın proje olarak dursun şöyle şurada.
-
@hattorihanzo Canın sağolsun dostum. Teklifimiz geçerli bir gün hayata geçiririz bakarsın.
-
@paretowilfredo cay da benden olsun
-
@paretowilfredo üstad bize gelen birşey yok derken insan kaynaklarına mı gelmedi demek istediler acaba yoksa başkanda değil mi liste?
-
@paretowilfredo üstad çok güzel olur.
-
@yunni61 Vallaha kardeşim gelse bile" kardeş az sabredin bugün yarın açıklayacağız" diyeceklerini sanmıyorum.Arkadaşın ayaklarına sağlık ama bu kadar açık açık bilgi vermezler diye düşünüyorum.
-
@denetcii etkinliğe devam o zaman
-
@yunni61 servis memur olarak yanitliyor dostum. Onlara intikal etmeden haberleri olmaz hicbir zaman.
-
@terkiphatasi Çay varsa ben tamamım dostum.
-
memurlar ve tercihiniyap da yeniden haber yapsa çok daha etkili olur.
-
@budageceryahu bu hafta bi gorelim de dostum tabloyu aklimda yine.
-
@paretowilfredo eyvallah. Hakkın ödenmez
-
Kuruma gelse Sn. Başkan niye bekletsin ki diye düşünüyorum duyumlar çok uç
-
@furkitofaso anladım hocam teşekkür ederim