9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Yayına kadar @tbatuhanyasar'a bakanı etiketleyip yazalım.
-
@mayoz inanın başkanlıkta olsa bile hiçkimse bilgi vermiyormuş... başkanlıkta çalışan bir arkadaşın oğlu da girdi mülakata inanın o bile uğraşıyor öğrenmek için içerde olduğu halde ona da bilgi veren yok.
-
@sputnik başkanlikta olan arkadaşınız memur mu orda
-
Abi hep taşeron yeter ya
-
@sputnik Sagolun anliyorum sizi sadece ben aldigim duyumda baskanlikta olduguna emindim dun pareto farkli bir durumdan bahsedince belki teyit edebiliriz diye sordum size
-
ben bi duyum alırsam yazarım buraya ama başkanlıkta olsa sanki bi şekilde ev arkadaşım öğrenir bana söyler diye düşünüyorum...
-
Taşerondan başka bir şey konuşulmuyor bu kadar mı şanssız döneme denk geldik ya? Taşeron da 3 ay sürecekmiş ben toptan ümidi kesiyorum onlardan sıra bize gelmez.
-
@denetcii birde 10 kanala çıktıysa hepsinde aynı şeylerden söylüyorlar taşeron olamama rağmen ben bile olayı çözdüm
-
Bugün de açıklama gelmezse, yarın TV kanallarında ne kadar sabah programı varsa onlara soracağım. Hepsi kayıpları arıyor. Bizim listeyi de bulurlar. Başta Müge Anlı olmak üzere kim varsa hepsine yazacağım. Yeter arkadaş, kim aldıysa versin şu listeyi.
-
Unuttular galiba bizi
-
Arkadaşlar devam tweete sıra bize de gelicek inşallah..
-
@fierce Gelmez kardeşim gelmez. Biz daha çok bekleriz artık.
-
Sorulursa son soru olur kapsam dışı çünkü o yüzden devam diyorum
-
Adam önceden not almış şimdi tweet atmanın bir anlamının yok
-
resmen hasta ettiler
-
Sanki bütün hükümet, bakanlar, medya, gazeteci, kanallar vs ağızbirliği etmiş bizi yok saymaya. Bu kadar çok çaba gösterilip bu kadar kaale alınmamamızı mantığıma oturtamıyorum çünkü.
-
Boşa uğraşıyoruz gündemin planlı olduğu apaçık ortada..
-
Liste nerede bilen var mı ?
-
Sınav hizmetlerinin hala herhangi bir bilgisi yokmuş .
-
@deüdem 286. Sayfada pareto konuya dair açıklama yaptı hocam.Bir bak istersen.