9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
.........
-
Kurumu aradım ve niye sadece p42 ve p23 ten aldıklarını p40 p41 puan türlerinin de dahil edilmesi gerekmez miydi diye sordum bana verilen cvb kısaca şöyle:Biz İİBF nin temel derslerinin olduğu puan türünü seçtik p23 puanını dikkatle incelerseniz eski p113 un devamı olduğunu ve bu puan türünden alacağımızın belli olduğunu görürsünüz ayrıca p42 de zaten ceko ya pozitif ayrımcılık yaptık dedi
-
@sosyolog75 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Kurumu aradım ve niye sadece p42 ve p23 ten aldıklarını p40 p41 puan türlerinin de dahil edilmesi gerekmez miydi diye sordum bana verilen cvb kısaca şöyle:Biz İİBF nin temel derslerinin olduğu puan türünü seçtik p23 puanını dikkatle incelerseniz eski p113 un devamı olduğunu ve bu puan türünden alacağımızın belli olduğunu görürsünüz ayrıca p42 de zaten ceko ya pozitif ayrımcılık yaptık dedi
Kurum konuyu kapatmis dostlar. Sizin de tartismanizin bir anlami kalmadi bence. Perspektif ve takdir. Kurumların ÖŞYM ile hic ilgisi olmadigini ÖSYM nin kendine gore kendince bir duzen hazirladigini kurumlarin da yine kendi duzenlerine gore hareket edeceklerini gormus olduk.
-
arkadaşlar artık bırakında p23 p42 tartışmasını hayırlısıyla başvurunuzu yapın çalışmaya başlayın.yararlı bi yazı yazılmıştır diye foruma giriyoruz sizin tartışmalarınızı okumak zorunda kalıyoruz.bir ilan gelince hemen kendinizi düşünmeyin emek vermiş dünya insan var kimin nasibiyse o girer.
-
@2525 Ben sana isletmeciler sgk ya giremez dedim mi, sgk da ne işin var dedim mi !? Ceko ile girmeye calisanlara yazik oldu dedim. Isletmeci ceko yapiyosa girsin ben de isletmeciyim ama gittim isletme de yaptim ceko da yaptim hatta cekodan 25 netim var . benim demek istedigim ceko yapilip yapilmamasi ama senin bunu anlama kabiliyetin yok iste. sacma salak yorumlar yapiyosun gelmis bana muhakeme yetkin yok diyosun. Neymis 8. Pro kazanmis da p113 te bilmem kacinci olmus da bize ne arkadasim bize ne ! Sorduk mu kacinci oldun ne kazandin diye sorduk mu sana .biz derecelerimizi soyluyo muyuz bi tek sen mi varsin saniyosun, hakki adaleti sen mi tesis ediyosun ha ! gelmis burda ahkam kesiyosun . Senin gibisini gormedim . Bana yorum yazma anladin mi git isine.
-
@ZeljkObra ben sizin örneğinize tam tersim mesela hocam işte 2 puan türü olayı çok karıştırdı. Benim p23 79 p42 85 böyle daha kaç kişi vardır bence tabanı etkileyecek olay budur
-
Ben p23 ve 42 ikisi birden yüksek olan arkadaşların sayisini merak ediyorum. Puanı bu arkadaşlar belirleyecek. Bu iki puani 85 ve üzeri olanlar yazabilirler mi neşemiz yerine gelsin barışalım haydi.
》》8.pro yedekte olan arkadaşlar LUTFEN basvuru için son günleri bekleyin bir şey kaybetmezsiniz. -
Benim p23 puanım 82.7 sıralamam 1931 sizce gelme ihtimali nedir arkadaşlar? Teşekkür ederim.
-
- pro mulakatina giren biri olarak sanirim bu mulakata katilamayacagim
-
81,5 ile başvurumu yaptım bakalım nasibimizde var mı
-
Insanda biraz yüz olur dimi? O kadar hakaret iftiradan sonra bi ozur dileme erdemine bile sahip degiller. Hoca olmuslar bide. Bunlara prim veren bizlerde kabahat!
-
@gmsmustafa Üstad puanınız kaçtı?
-
bende p 23 80.96 ile başvurumu yaptım sıralamam 3035 gelem durumu nasıl sizce dostlar ?
-
Her iki puan türünden 85 ve üstü olanlar buraya yazsa okur okur mutlu oluruz
-
@mk-ank 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
Insanda biraz yüz olur dimi? O kadar hakaret iftiradan sonra bi ozur dileme erdemine bile sahip degiller. Hoca olmuslar bide. Bunlara prim veren bizlerde kabahat!
Dostum hic geregi yok bosver. Bizim meclisimizde bu vesile ile bile anilmalarinin geregi yok acikcasi. Bu meclis sizin gibi guzel insanlarin meclisi. Biz bize yakisan vakarla yolumuza devam edecegiz.
-
@ZeljkObra p23 82.30 kardesim
-
P 42 1000. Siraya gelir mi sizce ? Ben umutluyum ama p23 un olmasi ve bazi yorumlar kafami karıştırdı. görüş almak isterim. Saygılar...
-
@suytres dostum siralama olarak oralara sarkmayabilir. Sans biraz dusuk gibi. Ama imkansiz diyrmeyiz. Basvurunuzu yapip tevekkulle bekleyin.
-
İlanı gördüğüm gün p42 84.09 puan 1093 sıralama ile evin içinde çifte telli halay kolbastı hepsini oynadım eşimle birlikte sevinçten uçtuk ardından yorumları okuyup p23 ü görünce bi hesap kitap şimdi depresyondayım. Ne olacak bizim halimiz dostlar 84 puanla bile bu işler olmuyorsa biz niye okuduk o kadar
-
@Çetin iki puanımda yüksek hocam p23den başvurucam inşallah çok kişi vardır bu şekilde