9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor onlara gore cok daha anlayisli oldugumuz kesin ama bu da ise yaramiyor malesef.
-
sira bize ne zaman gelecek anlamiyorum.101 gun hicbir aciklama yapılmadan bu kadar gencin bekletilmesini de anlamiyorum.anlamadigim daha cok sey var ama konusulmuyor..Allaha sigindim artik.ziraa gercekten sabrin da sinirini asmis bulunuyorum
-
Khk çıkarılacak denmis kit ve bitlerle ilgili o khk çıkana kadar çsgb yi bi bağlayan süreç yok gibi daha
-
Yarın bu saatlerde rekor kırıyoruz
-
istanbul avrupa yakasındaki denetmenlerin çalıştığı 4 yeri yazabilecek var mı ?
-
Birisi Naci Ağbal müjde verecek filan diyordu neydi o muhabbet neydi müjde ?
-
@muratkılıcc rekor vergi ödemesi gerçekleşmiş mali disiplin vs işte, bizlik birşey çıkmadı anlayacağın
-
@furkitofaso Yani 6 tane ana bilim dalı olan bir bilim bölümünü iibf ile tabi ki bir tutamayız. İİBF bir beceri gerektirmiyor çalış,ezberle,oku tamam! İstatistik öyle mi! Zaten YÖK den İİBF denkliğimiz var. Bu da demek oluyor ki çift hakkımız var. Ee okulda yazılım programlarından tutun analizi boşuna görmedik biz. Denetmenlik de bir analizdir. Yani hep bana bana demeyin lütfen denkliği olan bir bölüme de istihdam hakkı tanındığında bu kadar celallenmeyin.
-
@bonus İstatistik bir fen bilimi olan 6 ana bilim dalından oluşan bir bilim dersidir. Yani İİBF ile kıyas edilemez.
-
@istatistikçi hocam ben ekonometri mezunuyum istatistiğin ne olduğunu ve ne kadar önemli bir bilim dalı olduğunu en az sizin kadar biliyorum devlet kurumlarının hepsinde istatistikçi ihtiyacı kesinlikle vardır bundan başka özel sektörde de keza hayatın her alanında istatistik çok önemlidir.Siz konunun farkında değilsiniz ama bu cidden içler acısı denetim işi analiz falan değildir alakası yoktur belirli kanunlar üzerinden o kanunlara riayet edilip edilmediği denetlenir denetlenen yerlerin muhasebe kayıtlarına bakılır ve bu kayıtların da hukuğa uygun olması aranır ve bu konuda kanunlar açıktır yapacağınız işlem bellidir.Hipotez kurup test yapıcağınızı sanıyosunuz hala.Ayrıca İİBF beceri gerektirmiyor çalış ezberle kısmını aynen siz istatistikçilere iade ediyorum.Sosyal bilimlerde çok ağırdır kesinlikle ve daha karmaşıktır.Siz sanıyosunuz ki insanların bilmediği dışardan bakılınca karmaşık gözüken kargacık burgacık sembollerle bi takım hesaplamalar yapınca küçük dağları biz yarattık falan kaldı ki o hesaplamaları da yapamadığınızı çok iyi biliyoruz 8 10 istatistik netine oluyo sizin işiniz.Konu amcından sapıyor başta da söyledim istatistik önemli ama siz daha ne iş yapacağınızın farkında değilsiniz haberiniz yok birşeyden analiz yapacağını sanan denetmenler olucaksınız bunu işe başladığınızda da net göreceksiniz yapılacak iş aynı görev pozisyon statü aynı ama şöyle bir fark var biz hukuk biliyoruz muhasebe biliyoruz siz sudan çıkmış balığa dönüceksiniz yapamıcaksınız bu işin size göre olmadığını da anlıyacaksınız bu size verilen 100 kişilik denetmenlik kadrosu devletin bir lütfu bunu böyle kabullenin
-
Boş verin arkadaşlar bu istatistik, İİBF muhabbetini. Dün bir arkadaşımızın paylaştığı videodaki gibi, yerin dibine batsın atom fiziği de profesörlük de
-
kurumların ilgili bölümlerinde çalışmanız siz istatistikçilerin hayrınadır iibf ülkeyi yönetir ekonomi bilir hukuk bilir hukuk yapar mevzuat yazar uygular iibf siyaset bilir politika bilir iibf dünyayı tanır okur uluslarası standartlara uyum sağlar ulusları arası ilişkileri düzenler iibf bürokrasinin ta kendisidir bizim çok yüksek puanı olup sırf ülke yönetiminde söz sahibi olabilmek için siyaset bilimi okuyan ülkenin ekonomisine yön verebilmek için iktisat okuyan arkdaşlarımız vardır.Fen edebiyat fakültelerine ise sizler puanınız daha iyi bir bölüme yetmediği için mecburiyetten gidersiniz belki formasyon alır öğretmen oluruz belki kamuda bir istahdam alanı oluşurda bir yerlere kapağı atarızdan başka çareniz de yoktur.
-
hayır anlamıyorum ya gece gece insanların sinirlerini hoplatmakta üstünüze yok 3 4 tane soru işaretledim istatistikten benim bile 75 küsür istatistik puanım var adamlar 72 le mülakata kalmış istatistik şöyledir istatistik böyledir tatavası yapıyo gidin kendinize başka bi başlık açın orda oynayın siz bu şekilde davrandıkça her zaman bu tepkiyle karşılaşacaksınız
-
bir tane istatistikçi gösterin bana bakan müsteşar kurum müdürü merkez bankası başkanı milletvekili falan ne bileyim ya aklınıza ne gelirse yok arkadaş gelmiş burda istatistik iibf ile bir tutulamazmış bilmemneymiş rö rö rö iibf çalış ezberleymiş günü geldiğinde o çalış ezberle dedeğiniz kişilerin altında çalışınca görürsünüz İİBF nin ne olduğunu çok saygıdeğer bilim adamı istatistikçi bey o işin de analizini yaparsınız biz nerde hata yaptık diye ki biz sizin istatistikte bildiğinizi bunu da becemediğinizi çok iyi biliyoruz
-
@istatistikçi Allah vatandaşı boylelerinden korusun. Daha simdiden sırf istatistik okudu diye bu kadar ego sisiriyorsa, yarın öbür gün yetki verdiler diye vatandaşın ağzına sıçar.
-
@istatistikçi normalde hiç senin gibi tiplerle tartışmaya girmem ama sabah sabah görünce yazamadan duramadım. Sen git hukuk iktisat muhasebe ve maliye gibi 4 baba dersi öğren sonra elin istatikçisi gelsin laf etsin. Tamam hakkın var istatistik bitirilmesi zor bir bölüm iibf ye göre ama işin derinine girdin mi kpss ye geldin mi hangisi daha sıkıntılı acaba? Tamam hadi hukukla maliyeyi ezber konusunda bir nebze kabul ettim diyelim ama sizin gibi gençleri muhasebede ve iktisatta görmek isteriz. Bi kere mezunlarımızın ne iş yaptığına bak. Herkes bellemiş bi iibf öyle kolay kazanılır kolay bitirilir diye. Ama yazdığın yere dikkat et buradaki her iibf li minimum 84 almış yani seni 50 kere cebinden çıkartır. İibf den her şey çıkabilir çaycı da (küçümsemek için söylemiyorum) bakan da müsteşar da. Yani sana tavsiyem sen git hiç bir işe yaramayı düşünmeyen iibf lilerin yanında bu pozları yap burada sökmez. Son olarak da iktisat gibi bir bilimle uğraşıp ülke ekonomisine yön vermenin yanında bana burada boş yapma git sir alex fergusonun istatistik için ne dediğine bak. Bak da hangisi daha kıymetli ordan hesap et
-
şaka gibi ya sabah sabah benim bölümüm daha iyi seninki şöyle muhabbetine soktu. Kaç gündür yazılıp çiziliyor şuna şu kadar kadro açılmalıydı buna bu kadar diye ama hiç birine girmedim. Ama yani bilmeden etmeden gelip boş yapıyorlar ya bunca çabamızın üstüne zorla sövdürecekler kendilerine. Sözüm normal tartışan istatistikçi arkadaşlara değil bu tip gibi boş boş konuşanlara
-
102 102 102
-
Ya bunlar nasıl üsluplar.yok git başka başlık açın orada oynayın falan.yok bizim bölüm sizin bölümü döver.yani inanamadım.
İstatistik okuma sebebiniz diye puan yetmemesi falan denmiş ya ben sadece gülüyorum.o yüzden mi bu kadar çok işletme iktisat mezunu var.en azından işletme okusaydın cümlesi var ya hu bu ülkede.benim çok çok yakınların var çok güzel insanlar işletme iktisat mezunları olanlar. Kendi ifadeleri bunlar. herkes neyin ne olduğunu biliyor ama. Bu duruma düşmeye ne gerek var. Bu üsluba ne gerek var.
Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan var şu an ilk aklıma gelen istatistik mezunu. @furkitofaso
Benim doğal olarak istatistik mezunu ve bu işi yapan çok arkadaşım var ve burada anlatılan sudan çıkmış başığa dönme gibi bir durum yaşamadılar.
Ben en başında söylemiştim konu ayrımcılığa gidiyor diye bu bir iibf platformudur yazsaydınız bunlar olmazdı.siz birbirinizi ağırlayın madem üslup bu ve sitede bu tarz çoğunluğa yönelik haberler yapıyor.
Mevlana demiş ya seni beni bırak ayrımlar ayrımları doğurur diye yapmayın herkes aynı yolun yolcusu. bu mu yani meselemiz diyenler ne kadar yazacak şeyiniz varmış. Tekrar ve tekrar aşkolsun -
Sayfa amaç dışına çıkmaya başladı artık başka söylecek sözüm yok