9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@slutskyy biri bu arkadaşı silksin kendine getirsin
-
acikcasi ben bi psikologa gorunmeyi dusunmeye basladim.bu surec beni cok yipratti
-
Ben de çok bunalıyordum ama dün oturdum düşündüm ne kadar beklersek ne kadar uğraşırsak da nasipten öteye köy yok akışına bıraktım tüm gün şimdiye kadar ki en az foruma giriş yaptığım gündür hayırlısı olsun hakkımızda...
-
Peki bu gece aciklanma ihtimali yok mu
-
@b-ays olur inşallah
-
Haftaya persembe inşaAllah
-
@hadinbahım hocam öyle bir sey dedin ki şimdi bir duyum mu var ?
-
@denetcii onceden de 18 ocak yazmis=)))
-
@mağdurum gördüm hocam gördüm .
-
@paretowilfredo üstad da yok kaç gündür buralarda. İster misiniz gece yada sabah bilgi almak için uğraşıyordum haftaiçi kesin açıklanacak desin
-
@hadinbahım kesin konustugunuza gore var bi bildiginiz?
-
Hasta olacağız bu gidişle hatırlayan varmıdır bilmem bir öğretmen vardı kpss yüzünden kanser oldu sonrada öldü sonumuz böyle olacak diye korkuyorum eskisi gibi değilim ki eskiden 100 kilo yükü 4. kata tek nefeste çıkarırdım şimdi 2 damacanayı zor taşıyorum çok yordu bu süreç çok
-
Arkadaşın duyumuna saygı duyuyorum inşallah dediği gibi çıkar ama çok ağır bir yükün altına girmiş benim kişisel görüşüm kimse bilmiyordur şu gün olucak diye hafta olarak anlarım da gün işi gerçekten zor
-
@mağdurum hocam ben de psikiyatriye gittim valla inşallah kazanırsak sıkıntı oluşturmaz bu durum. Hem kpss yüzünden bu hale gelip hem de bu yüzden atanamazsak diye bi korku var içimde
-
@b-ays hocam başkan bile o kadar bilemez. Büyük bir belirsizlik oldugu kesin yoksa başkan ufak da olsa bir açıklama yapardı
-
@aliyar-bey daha neler herkesin ihtiyaci var basimiz ağrıyınca nasil ilac aliyorsak ruhumuz da yaralar aliyor bazen
-
Vala benim için ders çalışmak zor o yüzden kendimi gelen ilanların taban puanlarına adadım onları analiz ediyorum
Vakit geçiyor en azından -
Arkadaş daha onceki iletilerinde 'inandigim' demis net bir tarih vermek cok zor su an ama katildigim nokta onumuzdeki 5 gun icinde surec bitecek inşallah surec ona doğru gidiyor gelenler dogrultusunda
-
@mağdurum doğru söylüyorsunuz inşallah bu açıdan bakılır olaya
-
@brzezinski Hocam inşallah biran önce hayırlısı ile sonuçlanır. Bu kadar sessizlik olması beni korkutuyor.