9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu ahahahahah bilimin ışığının titrediği noktalardayız. 101 günü devirme noktasında analizler tutmuyor:))
ama 8.promosyon 101.günde açıklanıp açıklanacağı tweeti görüldükten sonra (360.sf) açıklandı yazısına kadar (391.sf) yaklaşık 30 sayfalık bir konuşma ortamı oluşmuş. 8.dönemde açıklamaların bununla sınırlı olmadığını açıklanma ihtimali hissedilen tweetleri daha çok (benim bildiğim 3 kere) aldıklarını her alışta ortalama 30 sayfalık bir muhabbet ortamı olduğunu düşünürsek çoktan açıklanmış olması en iyi ihtimalle de günde 2-4 sf konuşmadan yola çıkarsak yarın açıklanması gerektiğini söyleyebiliriz:D
tamamen eğlenmek amacıyla ve boşluktan yaptığım bir tespit asla iddia etmiyorum edemiyorum:D yanlış anlaşılmasın bilimsel bir yönü de yoktur:)) -
@antimülakat Hocam teşekkür ederim cevabın için
-
@kütüphanesakini teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için
-
Kurumu ve bakanlığı da arayalım arkadaşlar ne kadar baskı o kadar iyi
-
@denetcii mesela ben
Biktilar adamlar benden
-
Bugün için biraz umudum vardı öldü
-
Bakalım @paretowilfredo ne öğrenecek
-
Bilgi almayi denemek isteyen Arkadaşlar için isteyen varsa bakanlık Özel kalem nosunu paylasayim çok kişi ararsa belki farkindalik olur bi bilgi verilecegini sanmiyorum ama dediğim gibi dikkat cekelim ben geçenlerde cok aradim
-
@yunni61 Sabırla bekliyoruz
-
Arayanların isim soy ismi de isteniyor onu da soyleyeyim arkadaşlar
-
0 312 296 60 00 bakanlik Özel kalem müdürlüğü
-
@brzezinski bu direk bakanlık özel kaleme nasıl bağlanacagız
-
Duzeltme 03122966053 no bu Arkadaşlar
-
@yunni61 birisi gibi emin bir sekilde bu hafta aciklancak demisti . acaba hala ayni dusuncede mi
Bu haftadan cok umutluyum insallah aciklanir artik -
@Muratkılıcc son attığım noyu arayin oranin teli
-
@b-ays ben demedim hocam
-
@brzezinski arayip direkt konuya mi girelim?
-
@mağdurum denetmenlik sonuclarini bekledigimizi 100 gunun gectigini muhtemelen memurun bilgisi yok boyle derse ordaki yetkili ,amir ,danisman vs sormasini rica etmeli
-
@yunni61 cumleyi kötü kurmuşum .
size demisim gibi olmus ama yok hocam siz degilsiniz -
@b-ays hocam @doktortilki bu arkadaş demişti sanki