9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@engin0516 @ZeljkObra @1903bjk 83.9'lular hesap kitap yaptınız mı kaçla kapatır sizce? biz bu işin neresindeyiz?
-
@faik1928 ben tam sınırda oldugumuzu dusunuyorum p23 te siralamam 1388 benim..tek puan olsa kesin derdim de simdi biraz tedirginim:( sizce?
-
@faik1928 ben 83,4 ile 83,8 arasında kaptacağını düşünüyorum
-
83 üstü kapatacağını iddaa edenleri engelleme eylemine davet ediyorum
-
@totti sen 82 mi diyosun romalı
-
@engin0516 @1903bjk temennim 82-83 arası kapatması ama..şöyle bir hesabım var..84 puan ve üzeri 1400 kişi..84 puan ve üzeri 1100 kişi var..yani toplam 2500 kişi..ancak iki puan türünde 84 üstü 500 kişi aynı kişilerse..2500-500=2000...84'ün sırası 2000. yapar..yani 800 fire lazım..geçen sene de ilk alımmış 1850.girmiş mülakata..650 fire var..ama orda da 2015 ve 2016 puanlılar var..2015 puanıyla başvuran 200 kişi vardıysa ancak kafa kafaya geliyor 84 puanla...benim tahminim 83.7-84,1 arasında bi yerde kapatacağı yönünde ancak umarım 82-83 arası bişey kapatır..
-
@gonzaloluca inşallah 82 olur diyorum ama bence de 83 üstü
-
82.0 kapatsin nolur olmadi 82.1 kapatsin
-
@totti bu alımın sonucunu çok merak ediyorum . Ya 84-85 olup çok kişiyi ağlatacak ya da 81-82 olup çoğunu güldürecek
-
her alımda çok yüksek kapatacağını söyleyenler oluyor ne yazık ki. geçmişte giren arkadaşlarıma sorduğumda 'bizim dönemimizde de aynı şeyler söyleniyordu' diyorlar. son alım 82.16 ile kapattı sanırım. umudumuz 82 83 arası kapatması. sonuçta bu 85le kapatırsa mhuy muy falan ne olacak? 90la mı kapatacak?
-
@gonzaloluca kaçla kapatırsa kapatsın illaki birleri üzülecek illaki birileri virgülle kaybedecek 80 ile kapatsa 79.99 olan adam üzülecek
-
İnşallah 82 yi az geçer taban puan,ben rahatım ama çok isteyen o puanlarda arkadaşlar var,82 altı biraz abartılı iyimserlik olur,inşallah sonraki alımlarda olur onlara da.Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@AndOne hocam 82.99'a ne diyorsun gelir mi?
-
@Lex-fori valla hocam ben geleceğini duşunuyorum açıkçası ama iki puan türü olunca tahmin etmek zor oluyor maalesef.Tavsiyem siz genel kpss ağırlıklı çalışmaya devam edin zaten mülakat mufredatı da öyle 11 ağustosta açıklanınca inşallah girmeye hak kazanırsanız mülakat çıkmışları çözüp gidersiniz zaten uzun bir zaman kalıyor sıkıntı olmaz,naçizhane benim fikrim tabiki
-
Arkadaşlar mülakat için önerebileceğiniz kitap var mı?
İsmi çokça geçen tüyo var kullanıp memnun kalan oldu mu?
Next level kariyer adında bir kitap da çokça konuşuluyor ama internette araştırdım bulamadım nerden temin edebılırız?
Teşekkürler.. -
@economistt ben şahsen next level kariyer kullanıcam,görüştüm ay sonu yeni baskısı geliyormuş.Muhtemelen bir önceki mülakat sorularını ekliyorlar,sadece sgk olması ve soruların guzel açıklanması benim için yeterli sebepler
-
@faik1928 insallah bu hesaplar tutar da yuzumuz guler arkadasim:)
-
başvuru yapmaya çalışıyorum, daha önce bir kere mülakattan elenmiştim. başvuru formunda başarısız olma sayısını soruyor ancak karşısında "daha önce hiç başarısız olmadı" yazıyor. ne yapmalıyım? bilen ya da benzer sorunu yaşayan var mı @paretowilfredo üstadım rahatsız ediyorum ama bir bilginiz var mı bu konuda?
-
.........
-
@Nizâmülmülk olmazsınız