9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Antimülakat Kesinlikle hocam sınav 1 yıl geçerli 2015 puanı olan birisi 3 sgk mülakatı görme şansı vardı. 2016 puanı olanın sadece 1
-
Umudum var o ilan gelecek inş.
-
kardeşler herkese merhaba.
bugün yeni ilanla ilgili güzel haber aldım. çok çok büyük ihtimal 2016 puanımız için 400 veya 500 kişilik ilan geliyor puan yanmadan yani 2017 kpss açıklanmadan..
ve bu sayının tamamı İİBF' li. bunu bana söyleyen kişi şu ana kadar sgk hususunda beni hiç utandırmadı belki hatırlayan vardır 8. promosyonun ilan ve mülakat sonuçlarını da ben haber vermiştim. hayırlı olsun şimdiden.. -
@davetsiz 8 inmi 7 nin mi mulakat sonuclarini haber verdin
-
8 . Promosyonun nezman aciklanacagiyla ilgili bi duyum aldinizmi @davetsiz
-
@davetsiz Allah razı olsun hocam paylaştığın için inş. Umutla bekliyoruz ...
-
O zaman ilk malum soru benden gelsin 400 kişilik alımda puan kaça düşer
-
@gonzaloluca. 78 lere duser umarim . Guy ilani vmy derken basvurmayanlar cikacaktir
-
@hobbes inşallah kardeşim 79.80 lerde puanım beklemedeyim bakalım
-
@gonzaloluca bnde 81.74 ile bekliyorum .
-
8.promosyonzedeler olarak beklemedeyiz. İlan sayısının az olması nedeniyle 0.2 ile kacirmistim geçen ilanı. İnşaallah kader yüzümüze güler
-
@davetsiz hocam duyumuna saygım var da bişey sormak istiyorum 8.pro açıklanmadı onların açıklanması tercihleri yedekleri derken ilan çıkması haziran ortasını bulur herşey hızlı ilerlese bile ozamana kadar 2017 kpss açıklanacağını varsayarsak nasıl ilerleyecek süreç? İnşallah gelir 400 kişilik iibf bizim için guydan sonra ilaç olur 80le bekleyenlerdenim bende
-
@totti eğerki o 400 500 kişiyi 2016 puanıyla almak istiyorlarsa 8. Promosyon engel değil diye düşünüyorum yani atıyorum 8. Promosyon bir iki hafta içinde açıklansa haziranın 2. Haftası falan 9'un ilanı verilip temmuz sonu gibi onun mülakatları yapılabilir galiba.
-
@gmsmustafa pardon 8' in ilanını 7' nin sonuçlarını haber vermiştim.
8 in sonuçları ile ilgili konuşmadık çünkü eli kulağında olduğunu biliyorum...hatta benim tahminim bu hafta açıklanır diye, bakalım. -
@totti açıklanması yeter yeni ilan için..diğer süreçler yeni ilanı etkilemez, açıklanması da yakın olduğuna göre ve haziranın ortasına kadar süre olduğuna göre zor değil niye zor olsun
-
@klapaceus 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
8 . Promosyonun nezman aciklanacagiyla ilgili bi duyum aldinizmi @davetsiz
sormadım onu ama bu hafta açıklanmazsa bizzat yanına gidip öğrenirim inşallah sizin için.
bu arada benim de puanım 78,6 .. zor ama bana da dua edin de gelsin. -
80 le bekleyenlerdenim şu verdiğin haber nasıl umut oldu bilemezsin inşallah sayı 500 olur
-
@davetsiz hocam bu haftayi beklemeyin firsatiniz varsa geciktirmeden sorsaniz? yildik beklemekten
-
81.92 ile beklemedeyim. İnş hepimiz için hayırlısı olsun
-
Harika haber kardeşim 80 küsürle beklemedeyiz gelir inşallah bize de size de @davetsiz vesselam