9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Fişek-MORGEN daha önce de defalarca eksi butonu kaldırılsın diye talep aldık hocam. Biz eksi butonunu kaldirana kadar, sırf benim yazdığım hoşuna gitmiyor diye eksi veriyor gibi şikayetler aldık.
-
Hocam ama buna bi düzen gelmesi gerekiyor. Bu sefer de saçma sapan dün gördüğümüz gibi saldırılar olur. Daha önce de belirtmiştim bir kişi bir kişyi 24 satte en fazla 5 defa eksilesin bu durumda bi sıkıntının çıkmasını beklemiyorum. Bide ekslierse eksilesin sanki gerçek hayatta mı saygınlık yitiriliyor suni bir saygınlık sınuçta bu. Bilmiyorum hangi sitede artı butonu varda eksi butonu yok. Eksi küserse nerde yanlış yaptığımızı anlamayız
-
@Fişek-MORGEN eksi butonu candır
-
iibf bölümü dışında alımlardan tek rahatsız olduğum konu, bizim kapanma puanı 82 iken diğerlerinin 75 olması hatta kontenjanın bile dolmaması...bu adaletli değil.
ha puanı 82 veya üstü olan mat-ist bölümü mezunları arkadaşların sonuna kadar destekçisiyim.. -
@davetsiz hocam valla duyumunla bizi şenlendirdin artık ne yazsan takip ediyorum ne yazsan bi acaba diye heyecanlanıyorum güzel haberlerin devamını bekliyoruz
-
@guyman inşallah kardeşim.
-
Hazıran başında ilan gelse tüm süreç ekimde falan mı biter acaba iş başı ne zaman olur tahminen
-
Bu akşam 22.30 da müsait olan arkadaşlar, twitterda SGK Başkanına yazacağız bekleriz
Sayın Başkan, bu aralar suskun da olsa Twitter aktif kullanıyor. 8. PRO açıklanması ve 9. PRO 2017 sınavları açıklanmadan ilana çıkılması için taleplerinizi iletebilirsiniz. Ya tutarsa misali, belki okur diye yazalım
-
Arkadaşlar uzun süredir merak ediyorum. Bu sgk denetmenlikte 6-7-8-9. Promosyon şeklinde konuşuluyor. Bu neye göre ve kaça kadar böyle devam ediyor.
-
@said Dostum meslekte bi eski kontrol memurlugundan gelen ustadlae var. Meslegin ilk zamanlarinda kurum ici yukselme sinaviyla ile kontrol memuru aliniyor. Onlar bir sure devam ettikten sonra 2008-2011 arasinda, 2011 yilinda sgd kadrosu ihdas ediliyor. 2011 de ilk yapilan alimdan itibaren sayilmaya baslaniyor. Her yapilan alim bir donem/promosyon. Sonu yok bkz. Kaymakamlik - hakimlik. Tabi meslegin adi unvani degismezse sonsuza kadar gider
-
@siyahbeyaz haci hele bi ilan gelsin de bi kazanalim da ocakta baslayalim sikinti yok.Bu bel fitigi halimle beklemeye raziyim.
-
@paretowilfredo Baskan ben de bel fitigi var .kurum sinav basvurularinda rahatsizlik/hastalik bolumune yazmaya gerek var mi .yazsak elenme durumu falan olur mu hani surekli seyahate elverisli degil falan diye?
-
@Teklif-eğrisi Yazman sorun olmaz kardeşim. Son çare başlayıp ameliyat olursun. Elenme sebebi olmaz bu. Ama yazman şart da değil, neden yazmadın denecek bir şey değil.
-
@paretowilfredo 9. Promosyonun KPSS öncesi alınacağına dair paylaşımlar yapılıyor. Sizce gerçeklik payı var mı?
-
@WilliamNiskanen Kardeşim Başkan'ın taahhüdü bu yöndeydi. Yetişip yetişmeyeceği konusunda kimse bir şey bilemez şu aşamada daha 8.Promosyon bile açıklanamamışken.
-
Kpss den hemen sonra ilanın çıkacağına dair ciddi duyumlar paylaşan arkadaşlar oldu zaten beklentide bu yönde haziranın 2 si 3ü gibi tarihlerde ümit var deniyor bakalım bekleyip göreceğiz şahsen ben ümidimi koruyorum 2016 puanıyla 9.promosyon alımı için hayırlısı. ..
-
@paretowilfredo peki 8. Promosyon aciklanmadan 9.icin ilana çıkılamaz mi . Beklentimizi ona göre oluşturalım .
-
@paretowilfredo tesekkur ederim cok sagol baskan
-
@hobbes Mümkün ama kurumun boyle hareket ettigine rastlamadim hic. Bir an once 8'i netlestirip o sekilde ilana cikilir ki dogru olan da budur. Mukerrer basvurulari onlemek icin makul hareket bu olacaktir.
-
@siyahbeyaz 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı içinde söyledi:
Kpss den hemen sonra ilanın çıkacağına dair ciddi duyumlar paylaşan arkadaşlar oldu zaten beklentide bu yönde haziranın 2 si 3ü gibi tarihlerde ümit var deniyor bakalım bekleyip göreceğiz şahsen ben ümidimi koruyorum 2016 puanıyla 9.promosyon alımı için hayırlısı. ..
2016 puanımızla bir sgk ilanını daha görürüz kardeşim içini ferah tut