9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo Teşekkür ediyorum. Haklisiniz tabiki umarim bir an once sonuclanir da 9un ilani gelebilir
-
@davetsiz inş. Hocam 8.promosyon ve guy virgüllerle kaçtı şaşırdım kaldım nasıl bir döneme denk geldik ... yıllar sonra hocalar çok talihsisiz diyen öğrencilerine halinize şükredin zamanın birinde 2016 puanı olanlar diye bir talihsizler grubu vardı onların yaşadıklarını yaşamadınız en azından diye teselli eder sanırım öyle bir şey bizimkisi. ..
-
sgk denetmenliği yeni puan türü hangisi olacak veya nerden öğrenebiliriz bi bilgisi olan var mı ? sadece çeko mu çalışıyım?
-
Arkadaşlar var mı bir etkinlik vs katılalım duyuralım İİBF 500 kişi 9.promosyon
-
@davetsiz hocam ağzından bal damlıyor resmen , 8. Promosyon ürünleri 0.2 ile kacirdim
-
Bu akşam saat 21:00de 8.promosyonun sonuçları ve 9.promosyon ilanı için etkinlik yapılacak
-
inşallah bu sefer hep beraber mülakatlarda buluşuruz arkadaşlar..
-
@oguzidane puan değişiyor mu ? @paretowilfredo
-
Help me!
Arkadaşlar,babamın bugün ki sorusu diyor ki ; Rapor alan işçinin maaş kesintisi olur mu , yoksa devlet bunu karşılıyor mu yoksa işveren mı karşılıyor.? Ben alelade devlet karşılar dedim.Doğru mu demişim yanlış mı demişim.
Biraz araştırdım işveren insiyatifindedir diyor ve ben bişey anlayamadım. -
@oguzidane sadece çalışma ekonomisi çalışmanız yeterli olmaz çünkü sgk nın isteyebileceği puan türünde iktisat ve hukuk da var yeni puan türlerine göre 2017 kpss sonrası muhtemel alımlarda çalışma ekonomisinin ağırlıkta olduğu p42 / p43 tercih edilebilir.
-
Arkadaslar cümleten hayırlı cumalar... inş. 9.promosyon İİBF 500 kişi alımı için dualarda buluşalım. .
-
@lal işveren ssk primi ödediği için başka bi karşılama yapmasına gerekl yok sgk karşılıyor yani devlet
-
@lal hocam raporun süreleri burda devreye girer yanlış hatırlamıyorsam 2 ay ve 1 yıl gibi süreler var ayrıca işveren müzmin hastalıklarda (ağır durumlar ) zorlayıcı sebep göstererek ik akdini fesh etme yetkisine sahiptir.. Ayrıca rapor aldığında kişinin sigortasını işveren yatırmaz devlet o günler için vatandaşa ödeme yapar
-
@siyahbeyaz teşekkür ederim
-
@Çetin Teşekkür ederim
-
81-82 puanlı baya kişi var ,bi de 8.prodan elenenler başvurunca yine 80 üstü mü kapatır acaba kankalar (ilan gelicek varsayımıyla tabi)
-
@Hipokrat şahsen 78 küsürlere ineceğini düşünüyorum
-
atanıp da zevk icin basvurmazlarsa düşer de, insanlari anlayamıyorum. hangi mufettislik hatirlamayamadim, en son aciklanan bir kurum vardi. orada okuldan arkadasimin adini gormustum.
mufettislige atanmis ama gelmis bir de guya basvurmus. yazik ya insanlar 82lerle disarida kaldi.
-
@2016mağduru müfettişliğe atanıpta guy ilanına başvurarak insanları mağdur edenlerin bence mutlaka çocukluğuna inilmeli kesinlikle psikolojik travmatik bir şeyler yaşamış olmalı...
-
@siyahbeyaz inşallah ama zor görüyorum biraz .hayırlısı tabi yine de