9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Stigltz yok haberi alınca Mutlu oldum hocam şaka yapalım dedim yoksa güvenilecek biri olduğunu biliyorum Aksilik çıkarsada canı saolsun
-
500 iibf evet.
çok büyük ihtimal aksilik olmaz arkadaşlar..yani en son sgk başkanı veya bakan çıkıp almıyoruz veya 2017 ile alıyoruz demedikten sonra..şu an için durum bu ve değişmesi iiçin bir sebep yok. geçen hafta söz verdim diye size bugün bizzat kurum a gittim, inşallah yakın zamanda da ilan gelmeden buradan resmi duyuruyu yaparız tarihiyle beraber.. -
@davetsiz suan ne kadar dua aldin bilemezsin sadece guya girip sezonu kapaticaz dedim baktim hareketlenmis sayfa . En yakin zaman da haberlerini bekliyoruzz
-
@davetsiz kardeşim ağzından bal damlıyor inşallah dediğin gibi çıkar sayı çok iyi
-
@davetsiz kardeşim o kadar güzel bir haber verdin ki Allah razı olsun. Dediğin gibi bundan sonra nasıp aksilik olmaz ise gelir. Başkanda tweeti beğendi zaten boşa beğenecek bi insan değil. biz gibi sınırdan kaçıran insanlar için özellikle büyük bi umut olacak. Aklıma bisey takıldı kardeşim kendimizi unutturmamak için acaba belli günlerde 9 pro etkinliği mi yapsak bu kadar yaklasmisken kaçırmak koyar. olası etkinlikte @wesley10 @aysesal @ParadoX @kizilderili @hayalimsgk ve adını sayamadığım daha bi çok arkads hep hazır sağolsun
-
500 gerçekten iyi sayı..
yapalım dostlar benim puan kritik ama siz ne zaman etkinlik yaptıysanız haberim olur olmaz katılıp, en az 3 tweet atıyorum.
bu arada müfettiş ilanı da var dedi ama ne zaman kaç kişi hiç üstüne duramadım arada kaynadı gitti puan ona yetmez diye kulağı kapattık..büyük ihtimal kpss sonrasıdır.. -
@davetsiz sgk müf ilanı geldi çoktan 50 kişi .
-
@totti belki de ondan bahsetti dostum.
-
-
Bu da guy gibi olmaz inşallah tekrar 82 ile falan kapatmaz herhalde
-
@atiba Her daim hazırım
-
500 kişi gelirse 3500-4000. sıraların şansı var.
-
@davetsiz hocam Allah razı olsun
-
-
Arkadaşlar 8.promosyon açıklanmasının hemen akabinde ilan çıkar mı yoksa yedeklerin ve il tercihlerinin vs beklenmesi gereken bir süreç var nasıl bir yol izleniyor vakit daraldıkça ilan yetişmeyecek diye iyice stres oluyor insan..
-
@siyahbeyaz kalan vakti kpss gününe göre hesaplama. Kpss açıklanana kadar süre var o yüzden hala vakit daralmış değil
-
@kizilderili eyvallah hocam
-
- PRO da arkadaşımızın belirttiği bir duyum var ortada. Bu saatten sonra bu alımı kaçırırsak fazlasıyla üzülürüz. Onun için 21.30 'da Twitterda buluşalım. Duyuralım lütfen katılım çok az oluyor
-
İnşallah KPSS öncesi olurda belki buradan nasipleniriz
-
@Bireysel-başvuru twitter etkinliklerine katılıyor musunuz ?