9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@siyahbeyaz ayni arkadas 8. promosyon sonucunu da bekliyor:) 8den atanirsa kuvvetle muhtemel ki 9 a da başvurur buna engel yoksa.
-
ya şunu yapmasalar işte soğuyor insan gerçekten soğuyor şükür nedir bilmez mi bunlar yahu zevk mi alıyorlar şurda kaldık puanı kritik olanlar belki bir çoğunun elinde sadece bu kurum kaldı hiç mi düşünmüyolar anlamıyorum ki Allah'ım yardım et diyen bunlar değil mi ee Allah sana en büyük yardımı yapmış atanmışın bi otur da şükret. Şimdi böyle yaparak sen o Allah'ın verdiği bu kısmete ihanet etmiş olmuyomusun.?
-
@guyman oyle maalesef, yeterli puani aldi diye tum sinavlara basvurmak ciddi empati yoksunlugu. sanki 10 işte ayni anda calisacaklar gibi.
suana kadarki aciklanan atalamalarin listelere bakarsaniz cogu ayni kisi, tum sinavlara basvurmuslar.
-
@2016mağduru yazıklar olsun ne diyelim ama kimsenin ahı kimsede kalmaz bu dünyanın bide diğer yarısı var elbet bi yerden çıkar. Ben şahsen öyle bişey olsa kazanacağım parayı ilerde çoluğuma çocuğuma gönül rahatlığıyla yediremem bunlarda vicdan muhasebesi kalmamış hocam
-
@iibfci22 son 1 yıl içinde 700 tane iibf 100 tanede istatistik böümünden alım yapılmış bunda ne var yani bu kadarda bencil olmayın zaten istatistik bölümünden bir onlar alım yapıyor onlarda yapmasa istatistik bölümü okuytanlar ne yapsın sadece biraz anlayışlı olursanız daha iyi olur...
-
Arkadaşlar 9. PRO ilanı 2016 Puanı ile yapılmasını istiyorsanız biraz daha etkin olmalısınız, en azından çabalamalısınız. Ki başkan 9. PRO ilanı Haziran öncesi gelsin içerikli bir tweet beğenmişken. Bu akşam etkinlik planlanıyor. Etkinlik şu, bir twitter hesabı açın, başkanı etiketleyin ve belirlenen saatte ortak bir TAG ile başkana twit atın bu kadar. İşe yarıyor mu derseniz ? Etkisi az da olsa vardır diye düşünüyorum.
-
21.30 da Twitterda etkinlik olacak arkadaşlar, TAG forumdaki 8. PRO sayfasında paylaşacağım. Hem 8. PRO açıklansın diyelim hem de 2016 Puanları geçerlilikleri bitmeden yeni ilan gelsin diyelim, geçen sene Haziran ilk haftası ilana çıkmışlardı bu sene de olsun diye talep edelim. Duyuralım arkadaşlar lütfen.
-
- pro kaciranlar, 9. Pro bekleyenler birqz daha etkin olsaniz, etkinlige katilsaniz super olacak. 8. Açıklansın 9. ilan gelsin
-
Artık bu hafta o hafta olsun 8.promosyon açıklansın 9.promosyon sgk denetmen yardımcısı 500 kişi İİBF ilanı gelsin artık inş.
-
arkadaşlar, 500 denetmenlik alımı artık kesin gibi bugün bir kez daha görüştüm tanıdığım ile, ''bize 500 alıma çıkın dediler'' dedi. 2016 için değil mi dedim evet öyle düşünüyoruz dedi. daha da bir şey sormaya gerek duymadım yani son dakika çok büyük bir şey olmaz ise ilanımız puanlar yanmadan geliyor inşallah..
8.promosyon sonuçları bekleyen arkadaşlara iyi bir haber veremiyorum maalesef çünkü ''biz sgk olarak listeyi gönderdik top artık bakanlıkta onu bilemem'' dedi sayın yetkili hayırlı akşamlar herkese.. -
@davetsiz ya ciddi olamazsın kardeşim mutluluktan ağlayacam şuan harbimi ya inanmıyorum var ya Allah ne muradın varsa versin şimdi guy sınavına biraz içim rahatlamış girecem kardeşim inşallah atanırsın umutlandım
-
Ama biz yine de guydan sonra etkinliklerimize başlayalım işimizi sağlama alalım
-
@davetsiz hay canim benim seni warya
-
@davetsiz yetkiliye sayın dediğinize göre kaynak sağlam sağolun hocam beklemedeyiz
-
@davetsiz 500 un tamami iibf mi reis?
-
@davetsiz yilin en perfect haberi, insallah su p113 puanimi kullanmak nasip olur
-
@davetsiz bu haber süper oldu inşallah 2016 puanlarimizla olur alım. . 8. Promosyonu kazanamazsak 9 için uğraşıriz ama nasip olur da kazanırsak diğer arkadaslarimiz için seviniriz..
-
@davetsiz Dualarım seninle Allah razı olsun bu güzel haber için yüreğimiz ferahlatın dostum
-
@davetsiz kardeşim dalga geçmiyon dmi
-
@gonzaloluca yok kardeşim @davetsiz bu konularda sağlam. Tabi bi aksilik çıkmazsa