9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bence Msb de ne zaman aciklanacagini bilmiyor bu kadar yazdiklarimiza sessiz kalmak istemedi ve gecistirdi nezaman onune liste gelirse ozaman aciklar
ben 31 ocaktan da subatin ilk haftasindan da umutluyum -
Arkadaşlar başkan sağolsun kırmadı yine biz almak istediğimiz cevabı aldık sanki gibi geliyor bana çünkü ilerisi için net bişey söylemek çok güç bilse adam demez mi arkadaşlar 1 ay beklemeyin ya da 2 haftaya açıklıyoruz bence bu sorunun cevabını kimse bilmiyor ama etkinliklerle baskı oluşturduğumuz müddetçe bu süre bizim adımıza olumlu anlamda ilerleyecektir bakanlığı hedef alarak birşeyler yapmalıyız twitter çok yoğun gibi geliyor bana bakan hanımın instagramından mı şeapsak acaba orası daha sakin bu şekilde bir şey paylaştığı an kalabalık yüklenirsek farkedilir gibi geliyor bana bi şekilde kafalarına dank eder belki twitterda taşerondan siyasi yalakalardan bize yer kalmıyor gibi
-
Jülide hanımın instagram da direkt mesajı açık bence oradan da bir yüklenme yapmalıyız
-
@furkitofaso haklisiniz her platformdan yuklenelim @Drago hocamin dediği gibi instagram dan doğrudan ulasilabilir ama temel noktamiz twitter olmali bir de calisan arkadaşlarimiz yok mu hic sgk bekleyen 200 300 tl toplansa gundem yapsak vs çalisan için zor degil bu rakamlar 2 3 gundem olsak haftada cok etkili oluruz
-
arkadaşlar müfettişlik sınavını kazananlarda gvs formu felan istenmemiş acaba denildiği gibi işe başlama süresi uzamayacak mı? yoksa daha sonra mı istenir tekrardan 8. pro gibi uzayacak mı işe başlama süresi bilgili arkadaşlar yorum istiyorum
-
@nolmuyor hayir gvs istenmis kazanan arkadaşlardan biri demisti form doldurdum hatta evine polisler gelmis
-
@drago ben 2 3 kere attim ama malesef gormedi bile
-
@brzezinski ben bunu dile getirmistim ama kimseden ses cikmadi malesef
-
@brzezinski başlangıçta öyle mi?
-
@b-ays hocam ben de attım ama birçok kişi aynı vakit aralığında yazında dikkat çekecektir elbet
-
@b-ays artik göz ardi edilmemeli toplu olarak bi göndersek keşke
-
@nolmuyor evet mülakat öncesi istendi gvs formlari
-
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
Sn; @jsarieroglu @FahriKasirga @ikalin1 @hasandogan @AvOzlemZengin @mehmetucum @ilnurcevik @oktay_saral @msbagli @cceylan58 @ztarikdaroglu
Şeklinde Bakanımızı, Özel Kalem Müdürü'nü ve Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanlarını da etiketleyim daha çok kişi lütfen.
-
Sayın Apaydın bir gönderiye "Doğrudur, ben sizleri düşünüyorum. Ancak biliniz ki başta Sayın Kurum Başkanımız olmak üzere, ilgili herkes de sizi düşünüyor. Karamsarlığa kapılmayınız." yazmış.
-
@drago ınstagramdan benim bildiğim hic bir bakana atılan mesajlar iletilmiyor.
-
@hattorihanzo hocam ben bunu daha önce söylemiştim başkan açıklama yapmaktan çekiniyor çünkü daha öncede yaptı ve ağzı bu durumdan yandı yoğurdu üfleyerek yiyecek kesinleşen bir şey olmadığı sürece az kaldı vs. den başka bir şey diyemez. Şimdi 1-2 hafta dese de 1 ay sonra açıklansa herkes başkana giydirecek o yüzden başkandan kesin bir tarih beklemek mümkün değil en fazla yarın açıklıyoruz diyebilir.
-
@mağdurum elbette açıklanır ama bu gözler 1 yıl sonra açıklanan sonuçlar gördü gerçi bizim durumda eğitim tarihi belli olduğu için en geç mart ayında açıklanması lazım ama işin içinde çsgb varsa o tarihi bile değiştirebilirler
-
arkadaşlar ben yakın bir tarihte açıklanacağını düşünüyorum çünkü hep gvs sebebiyle uzatıldığı söylendi müfettişlik açıklandığına göre denetmelik gvsleri de tamamlanmıştır. Neden aynı anda açıklanmadığı konusunda şöyle bir tahminim var şimdi gvs de sadece ne var ne yok onun bilgisi kuruma iletiliyor ve bu gvs hakkında kurumda bir komisyon değerlendirme yapıyor. Anladığım kadarıyla gvs bakanlık tarafından isteniyor(çünkü daha önce bakanlığa yolladığı söylendi ve Apaydın gvs bekleniyor demişti) ve bu değerlendirmeyi yapacak komisyonun önünde yaklaşık 1400 kadar karar verilecek dosya var oluşturulan komisyon önce müfettişlikten başladı(listelerin çakışmaması için ve sayıca az diye) ve onlarınki bitti bence şuanda sıra bizde ve karar verilmesinin çok uzayacağını sanmam.
Benim teoriye göre bakanlık müfettişlik ve denetmenlik gvs istemini aynı zamanlarda yaptı ve sonuçları aynı tarihte geldi ve Adem hocanın evrak hareketliliğinden kastının bu olduğunu düşünüyorum. Dikkat ederseniz evrak hareketliliği var dedi 2-3 gün sonra müfettişlik açıklandı. Denetmenlik içinde evrak hareketliliğinin aynı şekilde olduğunu söyledi eğer benim dediğim teori doğru çıkarsa liste bu haftaya yetişmese bile gelecek hafta açıklanması yüksek ihtimal.
Özetleyecek olursam AZ KALDI
-
Arkadaşlar, MSB ‘ nin attığı mesajdan “yani şubat sonunu bulur” diyenle “10 güne açıklanır” diyende hayal kuruyordur. Bunu MSB’ nin kendisi bile bilmiyor. Çünkü süreç onun kontrolünde gitmiyor. Ne zaman netlik olursa artık eminiz ki tweet atacak hatta saat verip o saattede açıklayacak. Müfettişlik bize örnek oldu. Umarım tez bakiye açıklanır. Tekrar ediyorum yok hemen açıklanmaz, yok şubatı geçer, hatta martı bile bulur gibi söylemi olanlardan uzak durun.
Son olarak benim de bazı bildiklerim var ve artık sessiz kalmayı tercih ediyorum herkes herşeyden etkileniyor. Görelim Mevlam neyler neylerde güzel eyler..Not: @paretowilfredo üstadım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
-
https:// www. instagram. com /mazharyildirimhan/
En fazla 2-3 yorum var şurdaki fotoğraflara 15-20 yorum atılsa bile çok dikkat çekilir