9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar yorumlarınızı bıkıp usanmadan okuyorum. İşyerinden bile ne yapıyor bizim meslektaş adayı arkadaşlarımız diye sayfanıza bakındığım oluyor sabrınız takdire şayan. Keşke bizim rekoru geliştirmeden sonuçlar açıklansaydi da herkes rahat etseydi. : ))
Sizleri bekliyoruz İNŞALLAH burada yorumlarını keyifle okuduğum onlarca ( yüzlerce ) arkadaşımız bu mutluluğu ailelerine yaşatırlar.
9.Dönem Loading ..._____..._______ %91 -
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
@famefabre siz böyle yazdıkça sinir oluyorum şaka tabi ki :))))
-
@famefabre Loading falan tünelin ucu görünmüyor be dostum, daha epey bekleriz biz : ))
-
@zach o loading şey, hani tam %100 olmak üzereyken bilg kilitlenir hata verir uygulama kapanır baştan başlamak gerekir ya, işte tam o noktadayız şu anda
-
İnşAllah iphone şarjı gibi olmaz.% 90 a kadar hızlı 90 dan sonra %100 olması ölüm..
-
Mülakatta komisyondan bir büyüğümüz sormuştu, neden SGK?
Dedim ki, ilerisi için sosyal güvenlik sadece bizde değil, dünyanın her yerinde daha fazla önemli olmaya devam edecek, ben de kurumda gelecek görüyorum gibi bir şeyler söylemiştim.
Soruyu soran, gülümseyip geriye yaslandı, kalemi bıraktı masaya, burada gelecek yok dedi :)))
Haksız da değilmiş. -
Ya il göçü bekleyen yok mu o da sabahtan beri bi liste açıklayacaklar vallahi arkadaş kanser olucaz kanser kpss A pişmanlıktır cidden
-
@budageceryahu günler geçtikçe senin nick i sürekli anıyorum hocam
-
Allah nasip eder de kazanırsak, bizim devre bayağı sağlam olacak inşallah.
-
@budageceryahu ses çıkarmadan oturan bir devre mi sağlam olacak? Hocam 1600 kişi var doğru dürüst etkinlik olmadı, etkinliklere katılan arkadaşlar hep aynı 20-25 kişi. Elini kolunu bağlayıp beklemekle sağlam falan olunmaz.
-
@furkitofaso bana mail atmışlar il göç ilk 400 kişi arasına girdiniz diye. mailine bak istersen
-
@umrcn yok hocam mail falan giremedim mi acaba puan kaçtı sizin
-
Bana da mail gelmiş arkadaşlar sınava katılmaya hak kazandınız diye
-
@kafakafka yanlış yere yazmışım ya çok özür dilerim bunu nasıl kaldırabilirim?
-
İlk kez bilgi aldım gerçekten kurumda üst seviye ancak Ne zaman açıklanacağı hakkında tarih bile veremiyorlar öyle söyleyeyimdaha çok bekleriz ve kesinlikle yarın da açıklanmayacak
-
@resetat sürecin ne aşamada olduğunu sordunuz mu peki? güvenlik soruşturması devam ediyor diyenler var..
-
@umrcn hocam açıkçası birebir bağlantım yok buradaki herkes gibi.ancak süreci tıkayan bir bakanlıkla karşı karşıyayızbunu söylediler
-
Vay arkadaş ne bakanlıkmış...
-
Twitter dan cumhurbaşkanı, cumhurbaşkanı başdanışmanları, başbakan, başbakan yardımcılarını ve bakan hanımı etiketleyerek bir etkinlik mi yapsak