9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@sgkdenetmeniniz Ya bırakın abi, 4'te 3'ünün eleneceği sınavda insanlar 4-5 ay bekletilip hala gvs deniliyor. Söz bitmiş gerçekten.
-
@ilanmılano yok hocam sürec bizi aykırı yaptı
-
@paretowilfredo hocam ulaşmak istediğiniz kişiye hala ulaşamadınız mı acaba ?
-
Bir süredir yazılıp çiziliyor konuyla ilgili konuşuluyor bize de her gün soruyorlar doğru mu değil mi değil desek de inanmiyorlar yok öyle bir şey desek de inanmiyorlar demek ki hissediyorlar belki de haklilar evet doğru
129 GÜN OLDU. 150 DE OLACAK...
-
Açıklanınca tekrar gvs yapılmayacak mı o zaman anlayamadım
-
@resetat tarkan sezdim
-
@resetat ya=))))
-
@drago 2 farklı arkadaş bakanlıkta yetklili kisilerden aynı cevabı almis ne kadar doğru bilemiyorum ama şahsen ben mart ayına umudumu taşıdım
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@resetat tarkan sezdim
Aynen hocam kaçırmadım :))
-
@mağdurum :))
-
@tudisiar yaparlar bu kadar prosedürü üstümüzde denediler atama sonrası gvs prosedürünü de denerler kimse kendini kandırmasın 1 buçuk 2 ayda ise baslarız diye kimse de umut dağıtmasın bu konu hakkında 10 günde guy 30 günde komiser 2 buçuk ayda hakim savcı alınan süreçte bütün prosedürler bize işliyor @paretowilfredo yuda darlamamak lazim surec hakkinda bakanlık haricinde hiçbir bürokrat birşey bilemez herkes geçiştiriyor şansınız ve puanınız varsa gelen ilanlara kosuşturun calisin sgk ya umut baglamayin . Simdi aradan bir sivri zekalı çıkar insanların umudunu öldürüyorsunuz fikirlerinizi k3ndinize saklayın der ona da şöyle diyeyim çeko mezunuyum ve tek isteğim csgb bünyesinde bir kadro sgk 129 iş teftiş 72 oldu hiçbirşeyin garantisi yokken eldeki fırsatları değerlendirmek gerek.
-
@sgkdenetmeniniz ne diyeceğimi bilemiyorum artık guy adayı olan 4000 kişinin gvsleri 4ayda bitti (yazılı sınavdan sonra mülakatlar başlamadan bu soruşturma işini halletmişlerdi)
-
@drago guydaki referansı vali yrd olan ve vali yrd feto kapsamında tutuklanan gelir uzman yrd kişi 2.maaşını aldı hangi gvs den bahsediyoruz forumlarda gruplarda dönen 8.pro da gvs den geçip kriptolu telefonu olduğu ortaya çıkan aday yüzünden bütün adaylar detaylı incelemiyormuş tek söyleceğim şansın varsa başka kurumlara da çalış kardeşim şansını artır çalışarak k3ndini oyala ve 129 'ün az bir rakam olmadığını kendine anlat .
-
@sgkdenetmeniniz haklısın ne gvs'sinden bahsediyoruz hakikaten. 1 ay içinde 3 tane kurum sınavım var onlara odaklanmaya çalışıyorum ama aklım hep sgk da galiba çok umut bağlamışım. Şimdi format dışı sınavlara hazırlanmak daha da zorluyor
-
@drago göç ve il göç gram istemediğim bir meslek fakat şartlar...
-
@sgkdenetmeniniz şu kalan süreçte peki il göç konuları halledilebilir mi? btk sınavı yüzündemn hiç bakamadım
-
@elinor-ostrom il göçe formaliteden girip merk3z goce dha fazla calısıcam şahsen ben ilk önce pasaport kanunu ve 6458 halledicem alandan da sadece tekrar.
-
@sgkdenetmeniniz dediğiniz mantıklı hocam. Kanunlar okunur da diğer 20 soruluk kısım sıkıntı gibi kamu insan hakları falan
-
@elinor-ostrom elden geldiği kadar hocam.
-
o oo bu haftadan hiç umutlu olan yok:))umutlu olanlara da laf etmeye hazır bekleyenler var:)) 130 gün diye düşününce artık ne kadar uzatabilirler ki zaten olan oldu diyorum:)) yani her geçen dakika yaklaşıyoruz ya da ben böyle avunuyorum:) hemen saldırıya geçip "yaaa mart diyoruz hala mı umudun var"gibi cümleler yağmadan umudum yaklaşıyor olmasında:)