Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@devrevissiz önceki mülakatta istenmemiş sanırım;(
-
@çalışsu teşekkür ederim umarım hakkeden girer kuruma
-
merhaba, daha önceki ilanın mülakatında ingilizce sordular mı?Hiç bilen var mı?
-
@uhr sormadılar
-
@justaa teşekkürler
-
Mülakat Ankara Şehir Hastanesi'nin oradaki yerleşkede mi yoksa Kentpark'a yakın olan eski Halkbank binasında mı olacak ?
-
@mergentengere şehir hastanesinin yanındaki binada, danıştayın yanı
-
@justaa Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar bir önceki mülakat sorularıyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
-
Yarın mülakata girecek arkadaşlar mülakat hakkında yüzeysel bilgilendirirse seviniriz. Şimdiden herkese başarılar
-
@justaa Emin misiniz Ticaret Bakanlığı Eskişehir Yolu Yerleşkesi Dumlupınar Bulvarı No: 151 Eskişehir Yolu 9. Km. 06800 Çankaya / ANKARA
-
@mülkiye_leee evet hocam mülakat şehir hastanesi tarafındaki binada. Metroyla kolaylikla ulaşılabilir. Öz geçmiş formlarını unutmayınız arkadaşlar herkese başarılar. Yarın girecek olan arkadaşlar paylaşım yaparsa çok seviniriz
-
Cimere detaylı sınav sonucunu öğrenmek için yazıp cevap alan, öğrenebilen oldu mu
-
Yarın itibariyle mülakata girecek herkese başarılar dilerim
-
@mülkiye_leee adres eski Halkbank binası adresi değil mi?
-
@esss hayır arkadaşlar. halkbank binası adresi soğütozu olarak geciyor . mulalakatın olacagı bina danıstay sehır hastanesine fln yakın
-
@abbaskara06 merhaba, evet ben geçen hafta cevap aldım. Sınavın açıklandığı akşam yazmıştım cimere.
-
@just ben de o akşam yazmıştım hala bir cevap gelmedi bana
-
Arkadaşlar haberi olan var mı nasıl geçiyor mülakatlar?
-
Bugün mülakata girmiş arkadaşlar, geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok kıymetli olur.