2020 HAKİMLİK SINAVI MÜLAKATLARI
-
@108-dönem hocam var mı bi haber onaylandı demiştiniz dün ama ses yok
-
@108-dönem Hocam 27.08.2021 Cuma gelir mi mülakat sonuçları? Bu hafta gelecek Bakan bey imzaladı demiştiniz. Bugün yeni sınav tarihi için protokol imzalanacak kesinleşecek dediniz. Mülakat sonuç ilanı da bugün gelecek mi? Duyumunuzda bir güncelleme var mıdır acaba hafta bitmek üzere.
-
@nacyscki Hocam yeter artık vallahi yav.
-
Var mı arkadaşlar yeni duyumlar?
-
-
@papatyaçayı teşekkürler, inşallah gelir bu hafta.
-
hafta bitiyordu ama ısrarla mülakat sonucu açıklanmıyordu trajikomik bir hikaye bundan zevk almaya başladıklarını düşüneceğim artık 80+ günün başka açıklaması olamaz yok gvs raporları uzun sürdü bu sene yok kmisyon tatil yaptı yok çok ayrıntılı çalışılıyor artık hiçbiri inandırıcı değil
-
Eee gelmiyor galiba bugün de. Var mı arkadaşlar bir şey duyan eden. Genelde açıklanacağı gün birkaç saat önceden geliyor falan yazan olur biryerlerde ona istinaden bugün de gelmeyecek gibi bir hisse kapıldım.
-
@108-dönem hocam bunu diyeli 2 hafta oldu ama hala ses seda yok ????
-
%99 ihtimalle bu hafta nihai liste açıklanacak
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2020 HAKİMLİK SINAVI MÜLAKATLARI
Hatta riske girip diyorum ki 'kesin' açıklanacak
-
@can-mavi hocam acaba duyumunuzun kaynağı tam olarak nedir bir de acaba ne zaman aldınız bu duyumu sakıncası yoksa malum bu sene duyumuna en çok güvendiğimiz kişilerin duyumları tutmadı o yüzden sorma ihtiyacı hissettim size çoğu kişi artık güvenilir kişilerin duyumunun tutmamasından ötürü de bir tereddüt içinde hocam o yüzden biraz daha fazla detay verebilme imkanınız var mıdır
-
@muzgor haklisiniz ancak kaynagimi burada alenilestirmem pek uygun olmaz, sadece şunu söyleyebilirim, işin içinde olan birinden aldım bu bilgiyi
-
Hatta riske girip diyorum ki 'kesin' açıklanacak
Evet 'beddua alma riski " :))
-
@can-mavi bu kadar yüksek ihtimal veriyorsunuz yani
-
@can-mavi sizin tahmininize göre hangi gün olabilir hocam bu hafta açıklanırsa eğer
-
@muzgor o kadar bir bilgim maalesef yok
-
@can-mavi Bilgi değil hocam kişisel tahmin sadece
-
@muzgor sadece tahmin olarak yazıyorum bunu: cuma öğle saatlerinde
-
@can-mavi açıkçası ben de şahsi tahminim Cuma diye düşünşyorum ama girdiğim mülakatlar genel olarak hep akşam vakti açıklandı tabi tahmin bakalım hayırlısı olsun çok istediğim bir meslek inşALLAH kazanmak nasip olur