2020 HAKİMLİK SINAVI MÜLAKATLARI
-
@muzgor benim girdiğüm ilk hakimlik mülakatı akşamüstü saat 16 civarı, ikincisi saat 13 civarı açıklandı, gerçi bunların üzerinden 5 6 yıl geçti
-
@can-mavi sizin adli mi hocam
-
@muzgor idari idi, ancak ben 3 senedir filan hakimlik sınavına girmiyorum
-
@can-mavi ben de idariyim son 5 yıldır KPSS Sayıştay kaymakamlık Hakimlik ve diğer kurum sınavlarına giren biri olarak kazanmayı canı gönülden istiyorum inşALLAH ama kontenjan sorunu var ne yazık ki
-
@muzgor gayet iyi anlıyorum dostum seni, ben de 3 sene öncesine kadar, 8 yıldır kpss den 85-90 alan, kaymakamlık sınavını kazanmış, sayıştay sınavını kazanmış, hakimlik sınavını kazanmış ve diğer birçok kurum sınavını kazanmış biri olarak söylüyorum ki vardır her şeyde bir hayır. sabır sabır sabır.. bakarsın hakimlik mülakatın müspet olur ve çok şükür dersin..
-
pazartesi gününe bırakmamak için uğraşıyorlar, bu hafta bitecek inşallah.
-
@can-mavi buradan Cuma gününe yetiştirilmeye çalışıyor diye anladım bakanlık . Doğru mu hocam
-
@can-mavi hocam gelmez bu hafta
-
@aintmadatcha gelir gelir.. ptesi'ye sarkmayacak inşallah.. her ne kadar hukukta ayın ortası ayın 15'inci gününü tasfir etse de unutulmamalıdır ki bürokraside ayın ortası, ilk ve son hafta hariç ayın hergününü tasfir eder
-
@can-mavi haftaya gelecek inş hocam. Muhtemelen de sonlarına doğru. Perşembe cumaya kemerleri bağlayalım
-
@aintmadatcha inşallah, bence herkes haftaya da razı
-
@can-mavi hocam merhabalar. Bugün acaba güncel bir duyumunuz var mıydı yoksa aynı duyumunuz geçerli mi aynı şekilde
-
Adalet bakanı bir tv programinda 1 2 hafta içinde açıklanacağını soyledi .
-
@aslan-reyiz icrayı da kattı 1 hafta en geç 2 hafta içinde açıklamış olacağız dedi umarım en geç ihtimali olmaz
-
Bakan bey 1-2 hafta dediğine göre Eylül ayı içerisinde herhangi bir gün açıklanacaktır elbette fakat daha özele inebilecek bir duyumu olan var mı acaba, malum duyum beklemek olayın tuzu biberi
-
Bir de bazı gruplarda duyum paylaşan arkadaşları linçleme durumu var, sürekli negatif saçan tipler var bu konuda da söylemek istediğim birşey var ne zamandır üşenip yazamıyorum. Arkadaşlar 10 kadar kamu kurumu mülakatına girmiş (3 tanesi idari hakimlik mülakatı), halen de kamuda Uzmn olarak görev yapan biri olarak söylüyorum bunu; Bu mülakatların en cici kısmı şuan içinde bulunduğumuz süreç, tadını çıkarmakta fayda var, duyumlarını paylaşan arkadaşları linçlemek yerine teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum. Şahsen duyum alacak bir konumda değilim fakat olsam da negatif yüklemelere maruz kalmak seçeneğini göze alıp bu şartlarda paylaşmazdım çünkü neden canımı sıkayım? Bu arkadaşlar diğerleri hatırına paylaşım yapıyor bir de gruplardan falan atıyorlar, biraz değişik.
-
@meneks bu hafta daha muhtemel gibi tabi net tarih liste pgmye gönderildiği zaman duyuluyor o da çoğu zman aynı gün içinde açıklanmış oluyor zaten
-
@yüzbaşı teşekkürler hocam bu hafta gelse bari hakkaten hayırlısıyla
-
@meneks evet 90 gün oldu artık olumlu ya da olumsuz yolumuzu görürdük
-
@yüzbaşı hocam 90+ ‘da olumlu olsun bari