17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Gelsin kritik dakikalar...
-
.................
-
Valla ben sabah uyanınca başlıyorum takibe gece yatana kadarama akşam 8 den sonra dikkat kesiliyorum açıklansa da kurtulsak artik!!!
-
Bugunde yalan oldu
-
Dostlar kime sorduysam - ki sorduklarım içişlerinden- süreç beklediğimizden uzun sürecek diyorlar .Sebep göstermeden sadece bekleyeceksiniz diyorlar.Referandum Sonrası açıklansa bile şaşırmayın diyen bile var .:( yarın mecburen hem Ales'e hemde KPSS ye başvuracaz.
-
@kbbkbb bunu soyleyenler niye sebebini söylemiyor
-
@hakimbey arkadasin diger iletilerine bakarsan anlarsin salla bunda da bisey yok
-
...............
-
@president06 kardes bakanin gelecek programini nerden goruyosun soyleyebilirmisin
-
@s8 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@hakimbey arkadasin diger iletilerine bakarsan anlarsin salla bunda da bisey yok
Bu tip şahıslara Allah hidayet nasip etsin.
-
@kbbkbb 9 gun once yazmissin cuma aciklanacak diye 2.cuma geldi arkadas neden bahsediyosun sen ? Nedensiz yere sadece bekleyecekmisiz lafa bak
-
@ali-asker her yonuyle merak edilesi bi konu degil mi danismani bilmiyodur bu kadar
-
@s8 bakanlık öyle uygun gördü.İlk başta hızlıca bu iş halledilecekti ama şimdide bekleyelim denildi.Bekle ya da bekleme İnan ya da inanmama zerre umrumda değil.Burda kıymetli insanlar var bildiğimi onlarla paylaşmak için elimden geleni yapıyorum.
-
@ali-asker memurlar.net sitesinde 23 Mart gündem başlıkları kısmına bakın orada mevcut hocam
-
Bakanlıktaki her bir genel müdürün bakan adına imza yetkisi var. Bu süreçte müsteşar ve bakanın imzaları yok. Bakan Ankara'da değilmiş demeyin lütfen baygınlık geçireceğim. bir de çok sızlanmanın alemi yok, açıklanmazsa bekleyeceğiz, duyumu olmuyor bu işin.
-
@kbbkbb kulak burun boğaz kardeş, bekleyim dendi nedir ya, sen de biçare bekliyorsun bizim gibi, havan kime yahu.
-
SOYLEDIGI TARIHTE ACIKLANMADI ve birden bakanlik BEKLEYELIM AZ DAHA dedi . Garip gercekten hala BAKANIN SEHIR DISINDA OLMASININ ONEMLI OLMADIGINI ANLAMADIGI ICIN INANDIRICILIGINI DA KAYBEDIYO HADI SELAMETLE
-
@Kaydı-Silinmiş Eyvallah kardesim
-
@Antoloji BAKANLIK CALISANI sanirim.cok yakin ya hani ordakilerle
-
Kaymakama ihtiyacı olan Devlet, bırakın İçişleri strese girsin. Onlar çağırdı biz geldik Strese gerek yok. 1-2 günü kaldı diyorum ben.