17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bakan bey'in hesabindan 3 kere Konyadayiz tiviti atild ilkinde konum Ankara ikincisinde Konya konumluydu 3.de konumsuz atildi neye isaret bu
-
@Kymkm105 akşam yemeği vakti
-
Merhaba sevgili ve çok değerli arkadaşlarım mülakata kalan arkadaşlar bile nihai değildi osymden gelen mesajlarla listede ufakta olsa değisiklik yapilabilmisti.Benim sormak istedigim aynisi mülakatı kazananların listesinde de olurmu yani yayınlandiktan sonra bunda değisiklik yaparlar mı ?
-
@s8 sadece sosyal medyadan sayin bakani fazla takip ediyoruz demek
-
@kbbkbb Kardeşim nerelerdesin yok mu bir duyumun
-
@hero yapmazlar.
-
@Kaymakam58. kardesim ne duyumu ya artik tukendik
-
@hero tabiki degisebilir kripto fetocu dolu etraf atamadan sonra ortaya cikar ve gorecden alinabilir ve daha baska sebeplerden de elcektrilebilirler
-
Salı veya çarşamba diyen en son yazısında benim duyumum da gerçek çıkmayabilir demiş ve silmiş gitmiş umitlenmeyin derim ben açıklandığı zaman zaten haberimiz olur gün saat aramak yoruyor insani
-
Hakkatten bu bakan nekadar geziyo böyle hic yerinde durmuyor Allah enerjisini arttirsin @s8
-
@hakimbey Bir de gittiği yerler yakın değil, bir gün Rize'de ertesi gün Tekirdağ'da. Allah kolaylık versin zor iş vesselam
-
Aciklansa da yolumuza baksak artik...
-
Bakanlık sitesinde 9 Mart tarihli bir duyuru vardı sanki. Kaldırılmış o dikkatimi çekti şimdi.
-
@toptancı evet haklsn valla
-
Geliyo mu arkadaslar ne dersiniz ?
-
Gelsin artık
-
Heyecanlandırmayın
-
21 mart nevruz baharin gelisi filan derken aciklansa aslinda ya
-
Sabahtan beri oyle arkadaslar...