17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Kpss başvurularından önce açıklansa bari ona göre başvuru yapardık
-
@Kaymakam58. olculdugunu dusunmuyorurum 3er 5er dkde girip girip ciktik
-
@hakimbey Arkadaş temsiliyete mi bakıyorlar, referansa mı bakıyorlar, sınav puanına mı bakıyorlar, mülakatta sorulan soruya verilen doğru cevaba mı bakıyorlar artık neye bakıyorlarsa baksınlar. Çünkü bu sınav sonucu sadece sınava giren kişiyi etkilemeyecek. Bu sınav sonucu ile benim açımdan en az 5 kişinim hayatı doğrudan etkilenecek. Ondan dolayı ben sıkıldım bir an önce hayırlısıyla açıklansın istiyorum
-
@thomas aynen kardesim bende skildim bunaldim daraldim artik
-
@thomas senin mulakat nasildi nekadar surdu ne sordular
-
@hakimbey Mülakat ortalama geçti, zaten ortamı gayet yumuşattıklarından gergin değildi. 657 den sordular genelde
-
Cildirmamak elde degil
-
salı açıklanır diyenler neredeler?
-
@AR15 sanırım o kişi hesabını kapatmış
-
Sabır... kaç gün oldu...
-
Sınav ilanını beklemekten daha tatsız olamaz şu anki durum. Şu an bu memlekette bu işi yapabileceğini bilgisiyle ispat etmiş 400 kişiyiz. Kendimizi ispatlayacağımız asıl şey yazılı sınavdı bence ve biz bunu alnımızın akıyla yaptık. Mülakatlar da sonuç ne olursa olsun bu gözü karalıkla ne bileğimiz bükülür, ne de boynumuz!
Not: Pes 2017'de ana ligte takım kuran arkadaşlara A. Martial'i almalarını öneririm çok iyi gelişiyor... -
@Schumpeter ps4 için yapılan fifa17 daha güzel arkadaşım
-
@AR15 Fifa son yıllarda aştı kendini ama ben eskiden beri PES'ciyim
-
Neden öyle salı ya da çarşamba diye kesin bi dille konuşup gitti ki bu arkadaş bazen hiç bişeyi anlayamıyorum!!
-
sınav süreci sanırım 20 ekim gibi başladı o günden beri çok kişi geldi geçti troll vs amaçla...su gün , bu gün , falanca tarih, filanca kişi artık böyle şey ve kişilere itibar etmeyin...bekleyip görecez sabırla inşallah.
-
İnşallah, insan her ne kadar düşünmemeye çalışsa da merakından sürekli takipte.
-
Sonuçları geçtim başka bir duyuru da gelmiyor
-
drogba nickli arkadas nerde o bi tarihler veriyordu acaba kesin tarihi biliyormu ki yazsa bidaha sorsak
-
http: //forum. memurlar .net/konu/1744075/ bizim sürece benziyor
-
@Diriliş konusmaları tek tek baktım gercekten bu zamanda göremediğimiz sağlam duyumcu arkadaslar varmıs işte görünen o ki o güzel insanlar atlarına binip gitmişler bize de 6.hisciler kalmıs... Nasip işte...