17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Müsteşar ankarada bakan ankarada sonuc olumsuz bence bu göstergeler sonucun açıklanması ile alakalı değil sonuc günü saati belirsiz bir zamanda açıklanacak alınan duyumlar da bize söyleyenin tahmininden ibaret
-
Galiba bugünde olmadı Allah sabır versin bekleyen arkadaşlara.
-
Trolleri sadece şikayet edin muhatap olmayın
-
.....................
-
Şu beklediğimiz zamanlarda yaşadığımız heyecanı Allah mesleğe kabul olduğumuzdada böyle ilk günkü gibi bir heyecanla istekle yapmayı nasip eylesin amin
-
Açıklanacak heyecanıyla kayıt oldum ama beyhude galiba?!!!
-
Ne heyacanı kaldı artık ne de bir şeyi. Şimdi aciklansa da kazanamasam her halde zerre kadar üzülmem. Bu hale geldim sonunda. Yayında ve yapımda emeği geçenlere tesekkurler
-
İyi de arkadaşlar listede bakan imzası olmuyor ki neden bakanın Ankara'da olmasına bu kadar taktınız. Bakan adına müsteşar veya pgm vekili imzalar listeyi?
-
ya dön bana artık duyuyor musun beni? ya cık git dünyamdan anlıyorsun değil mii? kafayı yemeseydik bari
-
Istiyorum açıklıyor musun
Kızıyorum yayınlıyor musun
Deliriyorum açıklamıyor musun
Peki oyle olsun -
Kaymakam Adayları Şubesi Müdürlüğünün görevleri şunlardır:
a) 1700 sayılı Kanunun 2 nci ve 2/A maddesine göre kaymakam adaylığı sınavlarının açılması, ilanı, müracaatların kabulü ve değerlendirilmesi ile yazılı sınav ve mülakat değerlendirme sonuçlarıyla ilgili işlemleri yürütmek,
b) 1700 sayılı Kanunun 2/A maddesi ve 14/7/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 54 üncü ve 74 üncü maddesine göre kaymakam adaylığına atanma ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek,Listeyi Personel Genel Müdürü onaylayacak, genel müdürlüğe vekil vekalet ediyor. Bakanlık Merkez Teşkilatı genel müdürleri bakan adına imza yetkisine sahip. Listenin yayımı müsteşarlıö makamı ile pgm koordinasyonu neticesinde oluyor. Bakanın emirleri zaten yazılı, sözlü derhal iletilir. Bir araya gelecekler, uzun uzun görüşecekler diye düşünmeyin.
-
Hiç ummadığımız bir anda açıklanacak.Bakan da müsteşarda ankara dışında olacak ve biz açıklanmayacak derken liste gelecek gibime geliyor.
-
@Asımın-nesli belki ben o günü goremeyeceğim
-
@Asımın-nesli ben gece 01-02'ye kadar bekliyorum genelde. Başkasından öğrenmek daha kötü.
-
Ben 1 den sonra bakmıyoum artık.
-
2009 dan beri açıklanma sürelerine göre max 17 gün sürmüş.İstatiksel verilere göre bu hafta açıklanmalı ama bu sene olağanüstü durumlar yaşadık ve süreç sekteye uğruyor.
-
Yine hayal kırıklığı. yahu "inşallah" demeye bile çekinir oldum. Umutsuzlugun nirvanasindayim. Kelimeler kifayetsiz.
-
işten gelince koltukta uyumuşm.sayfalarca yazınca dedim heralde açıklandı,yalnız öyle bi rahatlik ki açıklandı diyorum,ama bakanlığın sitesine bakmıyorum,son entrye bakıyorum bugün de olmadığına göre uyumaya devam edeyim,iyi geceler dostlar.
-
İnternet sitelerinde gezinirken bir videoya basarsınız ve aniden video küçülür reklam açılır ya. Çok haksız ve iğrenç bir reklam yöntemi. Ben o reklamlarda yer alan firmalar düşman oluyorum. Aynısı bu sitede de çok oluyor. Yanlışlıkla basıyorum her defasında.
-
Bugün ve yarın "salı-carsamba açıklanacak" diyeni de göreceğiz.