17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar ben mulakatin 15 marttan sonra baslicagini dusunuyodum ama 1 martta basladi ve bunun bu kadar erken olacağını sanırım kimse tahmin etmiyodu onun için burda herşey değişebilir sonuç bugünde açıklanabilir 10 gun sonrada ama bir şekilde açıklanacak sabırlı olalım su anda olağandışı bir şey yok bence bugün 11.gun bu sürede pgm mutlaka çalışmalar yapmıştır ve yapiyordurda bizim en büyük sansizligimiz bütün bunların referandum arefesine denk gelmesi bakanımız çok calisiyo ve yoğun ,mutlaka kaderde açıklanacağı tarih bellidir bunu ne geri getirebiliriz ne ileri götürebiliriz unutmayın ALLAH SABREDENLERLEDIR..
-
@kaimmakam o arkadaşın da dediği olmazsa bu iş uzar gider elimizde somut veri bi o kaldı neyse hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
-
@Kaymakam58.
ne bir an önce ne bir an sonra nasipte ne varsa zamanı geldiğinde yaşanacak...
ama işte kul sabırsız ve dolaysıyla arsız bir telaşa düşer daima...
aslında sanırım açıklanmamasına alışıyoruz gitgide... -
@Schumpeter ben alıştım ilk günkü heyecan istek yok beklentileri yüksek tutmasaydık keşke
-
@Diriliş
bu sınava niyet ettiğimiz anda beklenti zaten en üstteydi...
kaçınılmaz olarak şimdide beklenti hak ettiğimizi düşünmek...
yönetici olmaya karar vermek çok kolay değil malum...
çabuk açıklanmıyor gibi gelsede sadece 11 gün oldu,Rabbim sabrımızı arttırsın -
@Schumpeter amin diyeyim kardeşim bu iş gönül işi olduğu için gönülde sabırsız davranıyor
-
@Diriliş
gönüller haklı ama yinede sabır gerekiyor...
iyi şeyler hiç beklemediğimizde olur -
Selamun Aleykum bakanligi arasak bilgi veriyorlar mi acaba arayan oldu mu
-
@hakimbey net bir şey söylemiyorlar
-
Ese0603 nickli yani salı veya çarşamba açıklanır diyen kardeşimizde aramızdan ayrılmış
-
Arkadaslar pareto diye biri vardi o sinavin nezamn olacagini soylemisti simdi nezamn aciklanacagini da duymustur belki paretoyu taniyan var mi aramizda
-
@Diriliş ben onu kastemistim iste.
-
İşi oluruna bırakın be kardeşim!!! ''o arkadaş biliyor'' ,''diğer arkadaşın içeride tanıdığı var mı'' gibi laflardan bıkmadınız mı?
Onlar sadece tahmin ve insanın kendini avutmasına vesile olan kuruntular. -
@Siyasallı02 bende onu diyorum kardeşim oluruna birakmamiza izin vermiyorlar
-
Bugün bi sessizlk var
-
@hakimim_25 umudumuz kirildi kardesim
-
Bence en ummadığımız anda gelecek
-
Bugün memurlar netteki 2014 yılında olan mulakattaki yorumları okudum mulakat 19 aralıkta bitmiş mulakatin aciklanma tahminleri hep ocak başı yazılmış hatta birkaçı şube müdürüne sormuş ve ocaktan önce açıklanır demiş gel gelelim sınav 22 aralıkta yani 3 gun sonra açıklanmış yani her soylenene güvenmeyin ve sunu da paylasim arkadaşlar yine o forumda birisi sunu paylaşmış oda su""ÖNEMLİ BİLGİ: Değerli arkadaşlar, öncelikle mülakattaki duruş, hitabet, temsil yeteneği %95, doğru cevap vermeniz de %5 değerinde değerlendirilip komisyon kaymakamlığa yeter olan en ideal 100-110 kişilik bir liste oluşturur. Bu liste şu an sanırım hazırdır. Daha sonra Müsteşar başkanlığında komisyon yeniden toplanrak referanslar değerlendirmesine girer ve 60 kişilik nihai başarı listesini oluşturur. Liste Bakana gider, müdahale ederse revize edilir, müdahale etmezse aynen yayınlanır. SAYGILARIMLA. """demiş
-
@Kaymakam58. O Süreç öyle işlese de bizim süreç farkli gördüğümüz kadariyla hem gecmis yillara baktigimizda 15 güne kadar normal yani biz çok heyecanlandık o yüzden ben 25 inden sonrası için beklemeye baslayacagim
-
Valla ne desek bos Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin