17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
burası iyice çorba oldu
-
@osaduman kardesim bu isler nasip bilinmez tabiki. Isin girgirini yapiyoruz
-
@adayadayı Referans konuları bu meslekte hiç konuşulmaz arkadaşlar. Mahrem konular bunlar.
-
@Kymkm105 hayir degilim diger gonderilerini de takip ediyorum smdi de erzurumlular napsin demen hosuma gitti ondan guldum ben ankaraliym benim sansm az
-
@adayadayı Sessiz olunca daha kötü içimiz daralıyor ne güzel kısa bir süreliğine kafa dağıttık:)
-
@Kymkm105 kesinlikle katılıyorum. Referans falan bir yere kadar. Ne demişler nasipten öteye köy yok. Ülkem için hayırlısı ne ise o olsun.
-
@osaduman oldugu kadar olmadigi kader kardesim
-
Yozgat dedik konu nerelere geldi sen nelere kadirsin Yozgat
-
Yeni başlayacak olan Kaymakam adayı ne kadar maaş alacak bilginiz var mı?
-
@hakimbey olay Erzurumdan 30 kişinin kazanmasını sormakla patladı:)
-
@thomas 3 4 aliyodur heralde
-
@thomas biliyor musun hiç merak etmediğim konu bu
-
@thomas 4.300 sanırım
-
MAŞALLAH
-
@sbf12345 Neden?
-
Arkadaslar bir sorum daha olacak son kuralarda 3 kisi kaymakam adayligindan kaymakamliga gecemedi bilginiz vardir belki bu 3 kisi bakanlikta hangi gorevlerde gorevlendirildiler ve bu gorevlerinde alacaklari maaslar hakkinda bilgisi olan var mi ?
-
@hakimbey MIA yer degistirme atama yonetmeligi var orda yaziyodu hatirlamiyorum su an
-
@thomas Bu yorumunu benden önce gördü diyeyim sen anla takip etme durumunu kardeşim.
-
@hakimbey böyle sümenaltı mevzulara nasıl ulaşıyorsunuz arkadaş gugılda ne yazınca çıkıyor mesela genel idare hizmetleri kadrosuna düz memur olarak atanır.
-
@thomas kaymakamların ay sonunu getiremediğini biliyorum eşi çalışmayanlar ekonomik sıkıntı çekiyorlar. Çay çorba ısmarlamakla bitiyormuş maaşları