17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Evet beyler napiyosunuz
-
Muahbbet edecek konuda kalmadı ama açıklamaya niyetleri yok.. Bari bu arada kafamda meslekle ilgili olan bi kaç soru sorayım bilenler varsa cevap verir bilgileniriz.
1- Allah nasip eder de kqzanırsak mesleğe ankarada eğitim de mi başlanılacak yoksa il tercihi yapılıp sonramı ankaraya eğitime gidilecek
2- Adaylık döneminde tercih ettiğimiz ilin personelimi sayılıyoruz... Refiklik ve vekalet görevleri geçici görevlendirmeylemi oluyor
3- yurtdışı olanağı tüm adaylar için mevcutmu yoksa bazı şartları var taşıyanlarmı gidecek
4- en merak ettiğim refiklik döneminde konaklama imkanı nasıl oluyor -
@maer Şahsen sadece 2. Soruya cevap verebilirim ki bunun cevabı mevzuatta var. Asaleten atanana kadar atama yapılan ilin kadrosunda olunuyor.
Yönetime not: Üye girişi yapınca çok rahatsız edici bir reklam trafiği başlıyor ki üyeliği silip dışarıdan takip etmek daha cazip!.
-
@maer ilk ay tercih yaptiginiz ilde oluyosunuz sonra ankarada egitim oluyor
-
@maer vekalet gecici gorevlendirmeyle oluyor
-
@maer yurtdisi onceden herkes icindi ama simdi tamamina degil
-
@maer konaklama kendi imkanlariniz ancak devlet kurumlari misafirhanelerinde indirimli oluyor bildigim kadariyla
-
@Kymkm105 gidilecek ilçede misafirhane olacağını zannetmiyorum
-
@maer teftiste oyle
-
Diger turlu bilmiyorum
-
Umut var mi umut. Yine gece yavaş yavaş geliyor. Olmasın ya umrumda da değil artık. Ama açıklansın. Hevesimi de yitirdim
-
8 gün jandarma ve sahil güvenlik duyurusu gördük durduk. Bi 8 gün de koydesi görelim.
-
Bence bugün ve cuma açıklanmazsa bu iş referandum sonrasına kalır gibi
-
@Diriliş hep böyle umutlaniyoruz kardeşim. Dedim ya açıklansın kazanamadigimi bir göreyim eminim benim adima daha hayırlı olur. Belirsizlik beni bitirdi.
-
@kaimmakam aynen kardeşim aramızda 100 kişi kazanacak diğer 300 kişinin önünde kpss hedefi var bu süreç orayı da olumsuz etkilemeye basladi
-
Kpss basvuru süresi uzamaz ise sonuclar bugun acıklanabilir çünkü kaybedecek 300 kişi basvuru süresi bittikten sonra açıklanması halinde büyük mağduriyet yaşar. Ben sonuçları bugun bekliyorum .
-
Kpss puani olan arkadaslar 2000 guy ilani bu hafta gelecek oturun clismaya baslayin bence ben cuma gunude aciklanmassa yine kapanacagim guy icin
-
@hakimbey tmm.
-
@hakimbey emin misin kardeş ?
-
sonuçlar bu gece belli olur mu ne dersiniz? Kpss başvuru süresi doluyor.