17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@s8 meşale yerine telefonun ışığı olur mu kardeş.
-
halan açıklanmadımı ya
-
@s8 duyum mu kesin bilgi mi
-
@Kymkm105 @s8 boşa sallamaz ama?
-
Ya beyler kizmayin ama kesin gibi bi aksilik olmazsa son anda degismezse biseyler bugun aciklancan bnde siz gibi kalbim kursagimda bekliyorm
-
Kbbkbb ya da baskalari gibi yalan soylemiyorum cunku heycandan olmek uzereyim artik o yuzden bana soylenen buyuk bi aksilik olmazsa bugun aciklanacagi. Ama kardeslerim sizde takdir edersiniz ki her sey bakanligin inisiyatifinde oldugu icin degisedebilir lutfen kizmayin hakkinizi helal edin.
-
@s8 Hocam seni az çok tanıdık insanları boş boş umutlandıracak birisi değilsin. İnşallah bilgi kaynağın yanılmaz dediğin gibi bugün açıklanır
-
@thomas eyvallah kardesim inanin benimde canima tak etti 6dan sonra takip edelim insallah aksilik olmaz da bekleyisimiz son bulur ve istedigimize kavusuruz.
-
@s8 saolasin krdsm bilgi paylasimin icin.
-
Saat 18:00'dan sonra büyük bekleyiş başlasın o zaman.
-
@s8
o büyük gün bugün diyorsunuz...
hadi inş. -
@Schumpeter evet insallah
-
@s8 İnşallah kardeşim bugün büyük gün bütün ihtimaller bugünü gösteriyor ama umarım akşam yine hüsrana uğrayıp ayrılmayız buradan
-
@s8 nedense sana inanasim gelmiyor kbbkbb dediğin arkadaş direk kaynak gösteriyordu ve müsteşarlık diyordu senin kaynağın nedir
-
@issizadam sen kadar bende cok istiyorum ama soyleyen kisi de gidip bugn aciklanacak demistiniz niye aciklamadiniz diyemez
-
@Kaymakam58. Ben onun orda hangi birimde uzman yard.oldgnu biliyorum sen merak etme
-
@s8 hocam şayet açıklanmazsa kaybolma bari
-
@kamikaze yo burdaym yalanci olsam giderim
-
@s8 Kardeşim o zaman sana inanmamiz için bizi ikna et artık gına geldi 14 gun oldu artık birşeye inanasim gelmiyor o zaman senin dediğine göre liste hazır ve bugün yayınlanacak oylemi
-
@s8 estağfurullah hocam ... şimdiye kadar hepimiz duyduklarımızı paylaştık şahsen benimki çıkmadı.benim ki sadece size karşı latifeydi .. özür dilerim