17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Hatayda olan yok mu ayak üstü sorsun bakana hepimizde rahatlayalim
-
karşılıklı birbirinizi eksilemeyi bırakın arkadaşlar , bekleyecez ve görecez.
-
Arkadaş" bu duyumu ne zaman aldin" soruma cevap veremiyor malesef
-
@Kaymakam58. YA HER SEYIME BAKMISSIN DUN DEMEDIYSEM DEMEK KI BUGUN ALMISIMDIR DUYUMU YA BUNU ANLAMAK COK MU ZOR
-
@s8 Hani bugün konusmamistin duyumu aldığın kişiyle?
-
@Kaymakam58. Bi daha konusmadim dedim
-
@s8 ve @Kaymakam58. Allah askina birakin tartismayi
-
@Kaymakam58. SEN ANLAMADIN SANIRIM TANE TANE ANLATICAM SIMDI
HANI SEN MULAKATA GIRDIN VE SONUCUNU BEKLIYOSUN YA O MULAKATA BENDE GIRDIM VE SONUC BEKLIYORUM . ACIKLANACAK DENILDI HEYCANLANDM . AMA ACIKLANMAZSA GIDIP BAKANLIGI BASACAK HALIM YOK YA DA BANA SOYLEYENIN YAKASINA YAPISMAM DIMI ?
-
Eğer yalan soyluyorsan Allah ıslah etsin ama eğer doğruysa Allah razı olsun Rabbim herşeyi gonlumuze göre versin 6'dan sonra bende beklemeye başlıyorum
-
@s8 Kardeşim kusura bakma hakkına girmek istemiyorum ama inanmak istiyorum ve bu gece gerçekten heyecanla beklemek istiyorum hakkını helal et
-
@Kaymakam58. YA DOSTUM ANLIYORUM SENI AMA SENLE AYNI HABERI BEKLERKEN NEDEN YALAN SOYLEYIM ? BAK TEKRAR SOYLUYORUM ACIKLANMAZSA BILE BENIM YAPABILECEGIM BISEY VAR MI ? BEN DE YIKILIRIM SEN GIBI CUNKI BEKLEMEK YORDU ARTIK
-
@s8 puan kaybedersek terim istifa etmeli
-
@sbf12345 Adamsn sen , istifa ederse GSnin basina gelmesn ama
-
@Kaymakam58. Ya kardeş sen de fazla uzattın ama gerçekten.@s8 kendince güvenilir olduğunu düşündüğünü bir kişiden duyum almış ve burada paylaşmış.hani buna inanıp inanmamakta da serbestsin ama adamın gırtlağına sarılırcasına yüklenmen hoş değil yani.belki sonuçlar açıklandığında bu arkadaşla meslektaş olacaksın aynı sevinci paylaşacaksın şu ortamda.biraz da bu pencereden bakmanı öneririm olaya.ayrıca bugün de açıklanmasa ne olabilir ki en fazla ya nasip dersin gece yatar uyursun ertesi günü ya da bir sonraki haftayı beklersin.burada 3-4 aydır mülakat sonucu bekleyen insanlar var onların canı yok mu?mülakatı biteli henüz 2-3 hafta olmuş bir sınav için hemen yoruldum öldüm bittim triplerine girdiniz.bu söylediklerim sadece senin için değil kaymakamlık sonucu bekleyen herkes için geçerli.ucunda ölüm yok bunun sonuçta.biraz aklı selim, sakin ve sabırlı olun ve Allahtan sadece hayırlısını isteyin.
-
@s8 ben gsli değilim onun için bence sakıncası yok şaka bi yana bu akşam son kredisini kullanacak yazık bu kadar güzel taraftara
-
@Ragnar-Lothbrok ölüm gibi biseydi ama ölmedim
-
@s8 Açıklanır hocam yakın zamanda en fazla bir 16 nisan görürsünüz o kadar
-
@s8 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
00 kisinin isimleri oraya gider sorusturma baslar yani 20 ocaktan beri yapilan bi sorusturmadan bahsediyoruz . Sence o zamandan bu zamana DEVLETIMIZ kimin ne oldugunu iyice anlamamis m
@s8 kardeş o zamanda yapılmıştır ama şu an detaylı yapılmamıştır. sözüm meclisten dışarı bazen burda yazılan msjları okuduğumda vay o ilçenin haline diyorum. şu an dediklerim işinize gelmiyor. içişlerini bilen biri olarak yazdım.
-
Kritik saatler başladı..
-
@Kaymakam58. Bugün açıklanacak diye umudum yok malesef