17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Hala inananlar var duyum verenlere... Arkadaşlar bırakın duyumları duysanızda sizde kalsın.. Aksi takdirde tek bekleye değil tüm ailesini beklentiye sokuyosunuz
-
@maer Sizin sınavın açıklanması referandurum sonrasına kaldı gibi. Allah sabır versin .
-
arkadaslar tamam bir kardesimiz burada gelmis bir duyumunu paylasiyor ve haliyle tavriyla da bu duyumunun asparagas olabilecegini de ifade ediyor. ne diye adamcagiza saldiriyorsunuz. inanmiyosaniz defolup gider kösenize cekilirsiniz. abuk sabuk seyleri birakin lutfen.
-
@ozan. DAHA NE DIYIM BILMIYORUM , AYNI SONUCU BENDE BEKLIYORUM DIYE 200 SEFER DEDIM HERALDE
-
@s8 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@ozan. DAHA NE DIYIM BILMIYORUM , AYNI SONUCU BENDE BEKLIYORUM DIYE 200 SEFER DEDIM HERALDE
eyvallah kardesimiz. biz de farkindayiz. her duyum her his gercek ya da asılsız olabilir. iyi ki varsın. samimiyetine inanıyoruz haberin asılsız ciksa da. o koydes ya da bilmem ne sayfasini yinelemek daha heyecanlı oluyor en azindan. bu bile guzel.
-
Ben de nöbete başlıyorum. Türkiyem üç atsın, sonuçlar açıklandın inşallah.
-
@s8 kardesim biz san guvendk suphemz yok takma milletin tafrasini. Olabilir boyle seyler...
-
hepinize bir sarki gelsin kardeslerim sinavi degil de sevdiginiz bir seyi dûsünmeniz dilegiyle
sezen aksu- kolay olmayacak -
@s8 kardesim duyumun icin tesekkurler adı üstünde duyum kesin aciklanacak diye bişey yok biz sana güveniyoruz aciklansada aciklanmasada sen milleti kafana takma
-
Arkadaslar ben mesai bitimine 5 dk kala aradm bi beyfndi cikti sordm son durumu herhngi bir sey yok en son ben kaldim cikiyorum yani bugun de bir sey yok dedi
-
Aciklanmasi icin subede birilernn kalmasi gerekiyomus bugun de kimse kalmicak dedi
-
@Kymkm105 Bugünde yalan oldu yani
-
filmi okumasını bilene hem sanatsal hem de hakikatten fısıldayan bir film önereyim. belki izleyen olur ve nasiplenir
lars von trier
dogville
film güc ve otoritenin biraz prud'hon cu biraz da radikal liberalizmci nozick i etkisini tasiyor. iyi bir elestirel avrupa yapımı. -
Ben açıklanacağını sanmıyorum ama yine de s8 in duyumu da onemli
-
Ben de @s8 in dedigine daha cok inaniyorum ya da inanmak istiyorum
-
@Kymkm105 bende aynı hisler içindeyim
-
Musluman umitvar olmalidir biz de bu yuzden bugunden umutluyuz
-
UMARIM BU GECE ACIKLANIR AMACIM SIZLERI ALDATMAK DEGIL ACIKLANMAZSA DA KACIP GITMICEM BURDAYIM ISTEDIGINIZI SOYLEYEBILIR KUFREDEBILIRSNZ
-
@s8 Hayır kardeşim kimsenin sana veya başka birine küfretme hakkı yok. Sen sadece burada duyumu paylaştın diğer troll olanlar gibi söyleyip çekip gitmedin arkasında durdun. Eğer olmazsa haftaya yine bekleyeceğiz alıştık artık zaten
-
@s8 ya kardesim senden daha degerli degil ya