17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Nihai liste mit e gönderilmiş olup soruşturmanın sonuçlarını bekliyo olma ihtimalimiz yok mu. Bildiğimden değil de sureci yorumluyorum sadece.
?
-
@Berheva o once oluyor kardesim
-
Mit raporu gelmeden nihai liste oluşturulmaz.
-
o zaman mit raporunu bekliyoruz belki de ondan sonra listeye son şekli verilecektir
-
0 (312) 422 41 70
Kaymakam adaylari şube ben aramaya utaniyorum artik arayacak olan var mi arkadaslar -
Köydesss
-
Yanlış duyuru
-
@Kaydı-Silinmiş Bakan ayın 17 snde imzalamış ama evrak daha bugün yayınlandı. İnşallah bizdede böyle olmaz
-
@thomas belki bizimkini de 20 sinde imzalamış bu cuma yayınlanır
-
Kardeşlerim son yayınlanan koydes duyurusu ile ilgili yazıda sayın bakanımızın imzası var yazı 17.03.2017 tarihli yazı ama büyük ihtimal bakanımız pazartesi günü imzaladı o zaman akla su fikirler geliyor
1.Liste bakan onayını yada imzasını bekliyor diyen arkadaslar bunu neye dayanarak söyledi
2.Liste gerçekten imza da ise ve bakanımız listeyi imzaladiysa tek seçenek kaliyo nihai listenin mit soruşturmasına gönderildiği?
3.400 kişinin Güvenlik soruşturması hala devam ediyor ve bu bittikten sonra nihai liste oluşturulacak yani henüz bir liste yok
4.Allah bize sabır versin. -
@thomas 17 sinde hakkari şırnak programları vardı demek ki imzalamasına engel bir durum olmamış yani program yoğunluğu çok etkilememiş
-
@Diriliş Yazılı sınava bu kadar kafa yormadım
-
@Kaymakam58. 4.Allah bize sabır versin kardeşim
-
@thomas aynen kardeşim adım adım takip ediyoruz konuşmalarını da ezberledim
-
Umutsuzluk yok,
Gün gelir gül de açar
Bülbül de öter.
(Sezai Karakoç) -
Sınavı yaptıran, mülakatı yapan, sonuçları açıklayan ve bizimle muhatap olmak zorunda olan şubeyi aradım. Çok kaba bir ses tonuyla, üç gün de sürebilir, üç ay da, yanıtını aldım.
-
@Antoloji Günde kaç bilir kaç kişi arıyor adamlarda bıkmıştır artık. bir anda size denk gelmiş olabilir..
-
@hll doğrudur, olabilir.
-
Arkadaşlar kpss başvuru süresi de sona eriyor. Şubeye ya da ilgili yerlere bu yönde baskı yapılması lazım.
-
Arkadaşlar daha kimseye sormaya gerek yok yakın bi zamanda aciklanacaga da benzemiyor kpss başvurularını yapalım riske girmeyelim