17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@issizadam 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar Kpss'ye her ihtimale karşı başvurun sınav ücretini de cuma günü yatırabilirsiniz bizim sonuçlar Cumaya sarkar sanırım Cuma günü de açıklasınlar artık ya gerçekten iyi değiliz
kardes para cumaya kadar yatirilabiliyor bilgisine nereden ulastin. ben baktim baktim goremedim boyle bir sey.
-
@ozan. Kardeşim eğer başvurup ödeme yapmadıysan başvuru kayıt görüntüleme seçeneğinde ödenmesi gereken ücret ve hangi tarihin son gün olduğu yazmakta.
-
@issizadam eyvallah kardes
-
Köydes projesinin acelesi mi vardı bee ölüyoruz burda perişan olduk
-
söylesem faydası yok,
sussam gönül razı değil...
.
ne desek boşa çıkıyor.
.
en iyisi, iyi akşamlar hepimize... -
Forumdaki herkesin en umutsuz gun bugun galiba
-
Gerçekten de bugün açıklanacak diye umudum yok.
-
10 ve 12 yi bekleyelim bakalm
-
Bugün açıklanmayacak olmasının kesin olması ese0603 diye birinin kesin çarşamba açıklanır demesidir
-
@fetih1453 salla ya cok gorduk oylelerini
-
Biz yine 00.00 da husranla ayriliriz burdan
-
Bana bu iş 1-2 güne bitecek gibi gelmeye başladı. Çok çabuk açıklanması yadırganırdı böyle bir süreçte. Uzaması da yadırganır. Vakit doldu bence dostlar.
-
@Antoloji inşaallah
-
Hepimiz birden seslensek bakar bence
-
@Antoloji hadi inşAllah
-
ben nedense referandum sonuna kaldgini dusunuyorum cunku referandum icin encok calisan kisi sayin bakanmz suleyman soylu adami izlerken ben yoruluyorum resmen butun konstrasyonunu bu ise vermsken bence referandum sonrasina kalmasi muhtemel birde bu mulakat surecinn hizli olmasi var oradada yine tahmin cok skı bir guvenlik sorustrmasi yapilacagi icin surec mulakat acele yapildi suan cok ciddi sorustrma yapiliyor olabilir hepsi tahmn hicbiri duyum degil hissetiklerim
-
@teska hepsi ayni butun bakanlar cok yogun sen sadece icislerine yonlastin ondan oyle geliyor
-
Arkadaşlar merhaba. Gördüğüm kadarıyla ilk günlerdeki heyecanlı bekleyiş yerini -haklı olarak- gergin bekleyişe bırakmış. Yaşadığım süreç beklemenin, beklerken sağlıklı bilgi edinememenin ne kadar zor olduğunu tahammül sınırlarımı zorlayarak öğretti bana. Dolayısıyla öğrendiğim gayri resmi ve hatta kaynağının bile belki de sağlam olmadığı bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. Edindiğim bilgi, Bakanlıkta mülakatla ilgili bi çalışmanın olmadığı belki önümüzdeki günlerde böyle bir çalışma yapılabileceği yönündedir. He kaynağı sağlam değil derken, forumda 'şu saatte açıklanacak şu gün ilan edilecek' tarzında bir kaynak da değil. Ben bizzat duymadığım için sağlam değil dedim. Duymadığım, birincil ağızdan ilan edilmeyen hiçbir bilginin kaynağı sağlam değildir itikadımca. Amacım benim gibi sabırsızca bekleyen arkadaşları az da olsa teskin edebilmek siz değerli arkadaşlara yardımcı olabilmek. Gönül isterdi ki sizlere açıklanacağına dair bilgiler vermek, ancak duyduğumu aynen aktardım. İnşallah yanılırım ve yarına bile kalmaz açıklanması. Amacım umut kırmak değil yardımcı olmak. Sonuçların hayırlara vesile olması dileğiyle...
-
@ekk yani bu iş daha çok uzayacak
-
Mülakatla ilgili bir çalışma yok söylemi tamamen yanlış bir bilgidir. Mülakatlardan çok önce guvenlık sorusturmalarına baslandı en son mit raporu muhtemelen sunuldu.Şu an ülkemizdeki kaymakam açığı sayısını bir arastırıb derim ki yakın zamanda bir sınav daha gelme ihtimali var. Kalbinizi ferah tutun kendi çıkarımınızı kendiniz yapın acıklanması için nedenlerle açıklanmasını gecıktırebılcek nedenleri terazinize koyun kararı verin benim terazım bugunde duruyor.