17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Susuyorum siz haklısınız .Özür dilerim gruptaki tüm arkadaşlardan.
-
@kbbkbb trolluk yapmayalim yeter hicmi utanma sklma yok yahu edep yahu edepppp
-
@kbbkbb bakanlik da msn
-
@s8 listeler açıklansın o zaman tanışıp konuşalım kardeş listede olsakta olmasakta .Burda kim olduğumu bilen arkadaşlarım var onlar nerden bilgi aldığımı trol vs olmadığımı bilirler .Milletin kafasını bu muhabbetle doldurmak istemedim.Yanlış bişey yaptıysam affınıza sığınıyorum.
-
trolcuk dolu burasi
-
@kbbkbb BAK DOSTUM BURAYA KATILALI 9 GUN OLMUS VE ILETILERINE BAKTIGIMDA SENI BURDA TANIYAN SENIN TROLL OLMADIGINI BILEN HERHANGI BIR KONUSMA OLMADIGINI GORUYORUM . 9 GUN ICINDE BU HESAPTAN HERHANGI BIRIYLE SAMIMI BI KONUSMAN DAHI OLMAMIS KI BURDA SENI TANIYAN BIRILERI OLABILECEGINI DUSUNMUYORUM.
-
YANI ANLATMAK ISTEDIGIM KISACA SU
9 GUNCUK BU FORUM SERUVENINDE SENIN TROLL OLMADIGINI ANLAYABILECEGIMIZ YA DA SENI TANIYANLARIN VARLIGINA RASTLAYABILECEGIMIZ HERHANGI BIR IBARE BULUNMAMAKTA
YETERINCE ACIK OLDUGU KANAATINDEYIM
-
bu siteyi reklam anlayışından dolayı protesto ediyorum. İki satır şey yazdırtmıyor reklamlar. Pek çok üye bu yüzden üyeliğini kapattı, benim de az kaldı.
-
@Antoloji aynen oyle bende cikmayi dusunuyorum cunku sinir etti gercekten
-
Arkadaslar liste tamamdir bence sadece aciklanmasi bekleniyordur. Mesela sayin bakanimizn 17 martta imzaladigi köydes karari daha dun ilan edildi. Bence bizim sonuclar da pazartesi imzalanmistir ve bugun yarin aciklanir insallah.
-
Hükümet Konakları ve Kaymakam Evleri Usul ve Esasları duyuruyu sayin bakanimiz 23 ocakta imzalamis ama 30 ocakta ilan edilmis mesela
-
@Kymkm105 arkadaşım tahmin duyum bunlar şu anda boş bak geçen hafta salı çarşamba kesin açıklanacak denildi olmadı süreç uzayacak diyenler var 17. Güne kadar normal süreç işleyecek eğer önümüzdeki pazartesi de aciklanmazsa süreç uzamış olacak o yüzden sakince bekleyelim kendimizi daha fazla sıkmayalım nasipten öte köy yok
-
@fetih1453 Kardeşim çok doğru bir tespit. Kaldı ki nasipten öte köy yok. Hz. Ali'nin dediği gibi ''Nasibinde varsa gelir seni bulur.''
-
@fetih1453 kardesim zaten 13 14 gun oluyor bugun yarin
-
Dün bi arkadas yazmıştı referandumdan sonraya kalabilir bakanlıkta çalışma yok bununla ilgili vs.ben de en az sizin kadar bi an once açıklnsin istiyorum.en azından önümze bakarız.bugün benim de bakanlıkta uzman olan bi arkadas o arkadasin yazdığı gibi bi çalışma olmadığını,referanduma kilitlenildigni söyledi.ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum hatta sürecin bu kadar hızlı işlerken aniden yavaşlamasi benim için de şaşırtıcı.inşallah bu bilgiler doğru değildir ve bi an once açıklanır.Allah hakkımızda hayırlısıni versin.Inşallah gerçekten hakkı ile icra edecek arkadaşlar kazansin.
-
Sabah sabah hep birlikte 0312 422 41 70 nolu kaymakam adaylari subesini arayalim mi
-
Bence 24 mart veya 27 mart daha fazla uzayacagini sanmam
-
@Kaymakam58. diğer mesleklerin açıklanması bile çok uzun sürüyor eğer o tarih de olmazsa referandumdan sonra olur bence.
-
Kulak burun bogaz hesabi kapatmis beni tanirlar burda diyo bi de
-
Arkadaşlar ben bu sınavın mülakatını beklemiyorum ama açıklanmasının uzun sürmesi benim de canımı sıkıyor açıkçası